2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم چقدر خوند

خواهرم دانش اموز زرنگی نبود راستش دهم را نخونده بود ولی از یازدهم جدی شروع کرد 

یازدهم 8 ساعت 

دوازدهم 12 ساعت

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت ، چجوزی خوندی بدون کلاس کنکور ؟

راستش توی انسانی لازم نیس درصدا خیلی زیادم بالا باشه تا زیر هزار شی چون رقابتش خیلی سنگین نیس من درصدای پایینم داشتم بخاطر کمبود وقت برا خوندنشون

بعد درسارم من نرسیدم تست بزنم فقط کتابو خوندم اونم همه کتابارو نرسیدم ولی تسلط ب کتاب خیلییی مهم تر از تسته

عمومیارو از رشته خودم اوکی بودم زبان ۵۲ دینی ۸۰ فارسی ۴۶ عربی ۶۵

ریاضیش اینا ی مقدار متفاوت بود ک من وقت نداشتم واسش بزارم ۱۳زدمش:/

تاریخ جغرافیم زیاد بود اونم نمیرسیدم یدونه جغرافی ی مقدار از یدونه تاریخو خوندم شد ۱۷:/

منطق فلسفه رو عملا ی ماه از سه ماهمو روش گذاشتم ولی باز شد ۲۹ چون تست نمیرسیدم واسش بزنم

علوم فنونم اون وزن و چمیدونم ابدال اینا چین:/ اونارو نخوندم کلا ی مقدار تاریخ ادبیات و قرابت و ارایه اینا تونستم بزنم شد ۵۲

عربی انسانی فقط لغت اضافه تر داشت از تجربی ک خوندمشون جفت عربیام شد حدود ۶۵

جامعه شناسیم دوازدهمو خوندم و دهمو همین شد ۵۰ و خورده ای

اقتصاد و روانشناسی رو بصورت پی دی افی دوهفته اخر تازه افتتاحش کردم هرچقد ک میشه توی دوهفته اقتصاد و روان خوند خوندم دگ

اقتصاد شد ۵۲ روان ۷۸

اگه انسانی هستید بدونید با سه ماهم شده بشه پس اگه شروع نکردید اصلا براتون دیر نیست😍

راستش توی انسانی لازم نیس درصدا خیلی زیادم بالا باشه تا زیر هزار شی چون رقابتش خیلی سنگین نیس من درص ...

واقعا؟؟ من دوازدهم انسانیم دهم و یازدهم ک مجازی بوو هیچی باز نکردم بخونم صفر

الانم ک دوازدهمم میخوام فقط دیپلم بگیرم درسم خیلی خوب بود معدلم از ۱۹ و نیم پایین نیومده ولی نمیدونم چرا انگیزه ندارم ی خطم برا کنکور نخوندم چیزی هم از درصد و اینا ک میگی هم سر در نمیارم

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺
واقعا؟؟ من دوازدهم انسانیم دهم و یازدهم ک مجازی بوو هیچی باز نکردم بخونم صفر الانم ک دوازدهمم میخوا ...

درصدایی بودش ک توی کنکور زدم بخاطر مطالعه نصف و نیمه و اینکه مثلا یازدهم رو نخوندم و ب تست نرسیدم

دیدی ک با سه ماهم شد😐 اگه از الان جدی شروع کنی بهت قول رتبه بهتر شدنم میدم🧡 

تمام درسارو روش وقت کافی بزار یذره از تاریخ جغرافیتم بزنی اصلاااا مهم نیس

و من بهت بگم الان ک ۹ماه وقت داری😐 شاید برای ی رقمی شدن ی تلاش مضاعف بطلبه ولی برای دورقمی شدن کافی و زیادم هس حتی😁 یادت نره توی انسانی اکثرا درس نمیخونن و بقولی بهشون میگن سیاه لشکر

چون تاثیری روی نتیجه بقیه ندارن

جزو این دسته نبودن خیلی از اونچه فکرشو کنی راحت تره😍

چجوری شروع کنم 🥺

مدرسه برنامه ای نمیده بابت خوندن درسای دوازدهم و مرور دهم یازدهم؟

میتونی با ثبت نام قلمچی و بودجه بندی اون بخونی

اگه منبع کتاب تست نداری منم نزدم اینارو میگم انگیزت بره بالا

ولی ی فامیل دورمون ۹۸ رتبه ۱۲ انسانی شد همه درساشو مشاوران زده بود ادبیات و ریاضیش میکرو عربی خیلی سبز تا جایی ک یادمه

قلمچی ثبت نام کن و بودجه بندیشو اول کتابو خوب مسلط شو(حتی اگه تسلط روش وقت تست زدنتو بگیره)

بعد خودتو ترازتو بسنج و بعد ازمونتو تحلیل کن

از الان شروع کن ک اصلاااا و ابداااا دیر نیست😐😐😐 همین اقتصاد و روانشناسیو من دوهفته اخر خوندم باز دیر نبود😐 الان وقت ناامیدی نیس

مطمئنم میتونی جزو رتبه های زیر ۱۰۰ ۱۴۰۱باشی🧡

مدرسه برنامه ای نمیده بابت خوندن درسای دوازدهم و مرور دهم یازدهم؟ میتونی با ثبت نام قلمچی و بودجه ب ...

وای مرسی عزیزم خیلی بهم امید دادی ، درخواست دوستی میدم سوالام زیاده اگه دوست داشتی قبول کن🥺❤

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺