2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐مرغتو بزار تو آب نمک آبپز بشه تا حدی ک تمامه آبش خشک بشه بعد تو همون ظرف سرخش کن با فلفل دلمه و پیاز خیلی خیلی خوشمزه میشه برای خالی خالی خوردن نمک قشنگ ب خوردعه گوشت میرعه

دیگه مرغو و اول با پیاز یکم سرخ میکنی بعد سیر و هویچ و فلفل دلمه و زعفران و زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک و یکم آبلیمو هم می‌ریزی روش... آب رو هم به اندازه کافی اضاف میکنی تا بپزه.. وقتی خوب پخت و آب روش تموم شد تو روغن سرخ میکنی... خلاص تموم😂❤️

روغن یادت نره😐

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
دیگه مرغو و اول با پیاز یکم سرخ میکنی بعد سیر و هویچ و فلفل دلمه و زعفران و زرد چوبه و فلفل سیاه و ن ...

دو بار سرخ میشه اینجوزی؟

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺
فلفل دلمه و زعفرون خوشمزه می کنه

با هویچ و سیر 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
دو بار سرخ میشه اینجوزی؟

من خودم همون باز اول میگم خوبه خودش سرخ میشه.. 

ولی خانواده می‌کن یکم حالت سوخاری و خشک بگیره باز از دوباره تو روغن سرخ میکنم... 

نه سیر طعم خاصی می گیره 

خیلی خوبه... 

من پیاز فراوان هم استفاده میکنم 😑

بچه ها دستور کامل بدید دوس ندارم بندازم با اب خودش بپزه جدامیخوام سرخ کنم اگ ابپز نکنم خام میمونه؟

نمیشه لااقل باید نیم پز کنی با اب و پیاز خورد شده و فلفل دلمه خورد شده و ادویه و نمک و فلفل و یکمم اب لیمو 

من گاهی میذارم ۲۰ دقیقه نیم پز شه بعد تو تابه با زعفرون فراوون و کره با حرارت ملایم ، نیم ساعت میذارم بمونه و اروم. اروم سرخ شه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما
من خودم همون باز اول میگم خوبه خودش سرخ میشه..  ولی خانواده می‌کن یکم حالت سوخاری و خشک بگیره ...

اره عزیزم ماهم خشک میخواییم ، دست گلت درد نکنه😘😘😘

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺