سلام دوستان لطفا یه اسم دخترانه ترکی بگین من میخوام بزارم رزا ولی میگن اسم ترکی انتخاب کن منم نتونستم اسمی که نظرمو جلب کنه پیدا نکردم کمکم کنید لطفا😘😊
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلیقه ایه. اما معنیاشون قشنگه. من اسم آیسا و چیچک و سودا دوست دارم
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
من عاشق سودام اما چون هست تو فامیل نمیزارم میخوام تک باشه
بزار نیکا😍 دل آرا