2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذر کردم بچم سالم به دنیا بیاد اسمشو محمد بذارم‌الان به دلایلی محمد تنها نمیتونم بذارم.تو اسمای ترکی ...

انشالله سالم بدنیا بیاد 

محمد رو میشه با خیلی از اسما ترکیب کرد 

بنظر من محمد پارسا قشنگه

نذر کردم بچم سالم به دنیا بیاد اسمشو محمد بذارم‌الان به دلایلی محمد تنها نمیتونم بذارم.تو اسمای ترکی ...

عزیزم اگر میخوای دو بخشی بزار هردوش و عربی بزار مثل محمدرضا محمد طاها  محمد علی     ولی به نظرم همون محمد تک بهتره

محمد حافظ😍

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
می،دونم منظورتون چیه .اما فکرای بد نکنید.مردم الان خوش سلیقه ترشدن

امیر اول اسم خیلی قشنگه.مثلا امیرمهدی امیرپارسا.تلفظش راحت تره.ولی من اسم محمد خیلی دوس دارم و نذر کردم حتما بذارم 

امیر اول اسم خیلی قشنگه.مثلا امیرمهدی امیرپارسا.تلفظش راحت تره.ولی من اسم محمد خیلی دوس دارم و نذر ک ...

عزیزم می دونم نذر کردید.من هم گفتم که به نظرم صدا کردن محمدحسین خیلی قشنگه واهنگین هست.