2777
2789
عنوان

دانشگاه قبول شدم 😔😔😔😔

761 بازدید | 13 پست

اما انگاری هیچکی این رشته رو نمیشناسه😢😢اولش از مشاور و اینا پرسیدم یه توضیح مختصر دادن و گذاشتن جزو اولین اولویت هام 😢😢نمیدونم چیکار کنم برم یا نرم 

علوم مهندسی دانشگاه اصفهان

خودت اصفهانی ؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهش عالیه ولی رشتشو تا الان نشنیدم 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

عزیزان اگه کسی میشناسین که ذخیره پارسال بوده و قبول شده خواهشا تگش کنین تو تاپیکم،

من مرکز مشاوره دارم چنتا بچه بی سرپرست رو به عهده گرفتم و ذخیره ازاد اوردن حالا من با کمک چن نفر هزینشونو میدم فقط الان نمیدونم قبول میشن قطعی یا نه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7333081/لطفا-قبولی-ذخیره-های-دانشگاه-ازاد-بیان

جسارت نباشه اما شما بدون اینکه بدون چه رشته ای هست و ایا علاقه دارین یانه انتخاب رشته کردین؟

تحقیق کردم و مشاور گفتن خوبه اما الان به هرکی میگم نمیشناستش و میگن شغلش نیست

تحقیق کردم و مشاور گفتن خوبه اما الان به هرکی میگم نمیشناستش و میگن شغلش نیست

همه رشته ها بازار کارشون خراب از مهندسی پزشکی بگیر تا برق  و ولی مهندسی صنایع بازار کار خوبی داره

منن همین رشته رو با سوابق دانشگاه سلمان فارسی کازرون اوردم موندم😢

نمیدونم برم نرم چه کنم 

میگن خیلی سخته شما وضعیت درستون خوبه؟من نه زیاد چون متاهلم نمیتونم زیاد بخونمو وقت بزارم