نیولایف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 3929 عنوان خانم های مطلقه شهر بزرگ جواب بدهند لطفا 129 بازدید | 5 پست سلام.خانم هایی که شهر بزرگ مستقل زندگی می کنید لطفا پاسخ بدین.چقد مهریه گرفتین؟آیا با یک میلیارد مهریه و بدون شغل میشه زندگی معمولی داشت؟می خوام بعد طلاق مستقل زندگی کنم .خونه اجاره کنم و تازه دنبال یه شغل بگردم. 1400/07/05 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 با یک میلیاردت یه خونه کوچیک تو حاشیه یا مسکن مهر تو اندیشه یا پردیس بخر...کارم پیدا میکنی من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
رها۱۹۹۰ عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3930 یه میلیاردتو بزار بانک ماهی ۱۵ ۲۰ تومن سود بگیر اجاره خونتم میتونی بدی پس اندازم میتونی چون یه نفری اگه شغل نمیخوای و حالت بهتر یه خونه کوچیک بخر ۵۰ متری برو سر کار خرجتم در بیاد موقعیت ازدواج عالی هم گیرت میاد
نیولایف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 3929 یه میلیاردتو بزار بانک ماهی ۱۵ ۲۰ تومن سود بگیر اجاره خونتم میتونی بدی پس اندازم میتونی چون یه نفری ... اره باید همین کارو بکنم.شما طلاق گرفتین؟