2777
2789

از دست شوهرم خسته شدم.شش ماهه اقدامم یه بچه هم دارم برای دوم اقدامم خیلی اذیت میکنه الان بچم شش سالشه میگه دیگه دومی نمیشه باید زودتر اقدام میکردیم.منم شرایطشو اصلا نداشتم.

لایک لطفا

اسی تومنی یامن توام😭😭😭😭

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

اصلا حرص نخور.تو که یه بچه داری...به فرض اصلا بچه دار نشی که محاله با وجود داروها و درمانها جواب نده.صبور باشید.شوهرتم‌چیزی گفت سعی کن متقاعدش کنی که صبر کنه.هر چی استرس بیشتر داشته باشی بدتره.بزن به بیخیالی توکل برخدا و قسمت بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا حرص نخور.تو که یه بچه داری...به فرض اصلا بچه دار نشی که محاله با وجود داروها و درمانها جواب نده ...

بخدا تا الان صدبار منو تا دم مرگ میبره وبرمیگردونه از بس عذابم میده.نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه

اولش استرس نداشته در کنار داروها باید رژیم بگیری  و اینکه ورزش مداوم

من لاغرم حتی دوره هامم مرتب بود تاقبل از اقدام نمیدونم تاکی میخواد طول بکشه😭

اصلا شرایطشو نداشتم غربت بودم وبی پولیو ....

الانم ناامید نباش گلم . ی دکتر خیلی خوب برو مطمین باش باردار میشی.  عروس عمه منم بچه اولش ۷ سالشه بچه دومشو راحت باردار شد

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
من لاغرم حتی دوره هامم مرتب بود تاقبل از اقدام نمیدونم تاکی میخواد طول بکشه😭

منم دوره هام مرتب هیچ علائمی از پلی کیستیک نداشتم ولی استرسم زیاد بود حدود یه سال باردار شدم بعدش خسته شدم گفتم شد شد نشدم هیچ دقیقا همون ماه باردار شدم

فالوم کنینkhoshtiip.kocholo 
به منم بگو شایدشما وسیله باشی برای حل مشکلم😞😞😞

ضمه یا همون زاج سفید رو دقیق اندازه یه نخود بزار تو ظرف روحی بعد بزار رو شعله خیییلی کم گاز وقتی حباب زدنش تموم شد و با قاشق روش زدی دیگه نرم نبود پودرش کن با روغن زیتون و عسل طبیعی ترکیب کن (از هر کدوم یه ق)بعد داخل واژن بریز پاهاتو نیم ساعت بالا نگه دار تا نهایتا۱۵روز .(برا من ۹روزه جواب داد ).بعد کیستت دفع میشه.این روش رد خور نداره.من به هر کی گفتم جواب گرفته.در ضمن چون رحم تمیز میشه و گرم .سریع بارداری هم صورت میگیره

💖