2777
2789
عنوان

●لطفا قبولی ذخیره های دانشگاه ازاد بیان●

| مشاهده متن کامل بحث + 16935 بازدید | 110 پست
سلام شما میدونید باید چیکار کنیم الان؟؟؟ یعنی کی اعلام میکنن بریم ثبت نام؟

سایت دانشگاه ازادو حتما چک کنین تا وقتی اعلام امادگی میاد و بزنین بعد چن روز جواب میاد و میرید داخل و میفهمید قبول شدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم مازاد همون خودگردان میشه چون شهریه ی مازاد از معمولی بیشتره اما ذخیره تفاوتی نداره 

اخه میدونی تعداد ذخیره ها زیاد اکثران هم قبول میشین اینقد صندلی خالی به غیر قبول شدگان یکم عجیب بود اینکه فکر کردم مازاد می‌گیرین ذخیره ها رو

توروخدا دادم میمیرم از استرس من ذخیره پرستاری خوراسگان ردیف ۱۴۸ قبول شدم  نمیدونم قبول شدم یا ...

سلام روزتون بخیر

من امسال شرایط شما رو دارم. 

دقیقا همون ردیف ذخیره خوراسگانم 148 

خیلی حالم بده و مضطربم. 

شما پارسال قبول شدین؟

کاش پیامم رو ببینید... 

ممنون میشم جواب بدین. 

سلام ترو خدا هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه بخدا شب و روز ندارم و تو انتخاب 6 ذخیره ردیف 44 شدم  و رتبه من 2624 و آخرین نفره پذیرفته شده2768 هست به نظرتون شانس قبولی دارم ای کاش اول اونایی که احتمال قطعی قبولی داشتم رو میزدم من فکر میکردم نهایتش اگه میشه می‌ره انتخاب بعدی خیلی ناراحتم 😭😭😭😭🥺🥺🥺

سلام ترو خدا هر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه بخدا شب و روز ندارم و تو انتخاب 6 ذخیره ردیف 44 ش ...

و اینکه اگه خدایی نکرده نشه چی میشه😭😭اونقدر منتظر موندم جوابا بیاد و الآنم مشخص نیست احساس نا امیدی و شکست دارم 

اخه این بچهای طفلک یکیشون ردیف ۵۶ شده یکیشون ۷۸ یکشون ۱۲۰ واقعا ینی احتمال قبولی دارن؟

سلام وقتتون بخیر

من ذخیره ۷۳ پرستاری تنکابن شدم و نرفت کد رشته بعدی و منم متوجه کلمه ذخیره نبودم و به بقیه گفتم قبول شدم و الان متوجه شدم و اعلام آمادگی کردم ولی خواب و خوراک ندارم😭😭

دانش اموزاتون با این ردیف هاشون قبول شدن؟

دارم دیوونه میشمممم

دولتی هم مردود شدم...