فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
وای خوبه نرفتم سرکار ر وسطط اماده شدن ب شک افتادم😂😂😂
😂😂😂منم چون صبحا زود بیدار میشم به نون بربری نمیرسم امروز زده بود به کله ام اونم نونوایی بسته اس😔
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
ااا من میگم چرا شوهرم بیدار نمیشه بره سر کار پس تعطیله چرا ؟
اربعینه
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
شوهرم داشت لباس میپوشید بره وکارهاشوانجام بده از صدای جیر جیر کمد دیواری که داشت لباسشو در میآورد بیدار شدم، گفتم کجا میری گفت برم دادگاه،گفتم بخدا نمیزارم از در بری بیرون خیالت راحت ،شوکه شده بود بیچاره گفت چرا ؟گفتم آخه تعطیله