2777
2789
عنوان

بیاااین ببینین بم رای میدن

220 بازدید | 34 پست

بچه‌ها سلام

ما راهنماییم. بعد برای نمایندگی کلاس میخواستن رای گیری کنن. هیچ کسی داوطلب نمیشد تا اینکه دوتا از کسایی که پارسال خیلیییی پیچوندن ینی شاید از ۳۰ جلسه ۲۵ تا رو غایب بودن داوطلب شدن. خلاصه صبح نماینده‌ی قبلی گف بیاین پیوی من ب یکیشون رای بدید. من ک رفتم پیویش گفتم آخه اینا چه فرقی دارن و اون گف خودتون داوطلب نشدین و منم گفتم (من میخواستم بگم داوطلبما ولی دیگ نگفتم) اونم گف خب اگه میخوای بگو هاااا. این مال ۶ عصره امروزه.

حالا به نظرتون اگه من صبح بهش بگم منم داوطلبم بچه‌ها میرن بهم رای بدن یا فقط خودمو ضایع میکنم؟ اخه همه تا الان دیگه به اون دو نفر رای دادن. بعد اگه من بشم و اونا بخوان دوباره رای بدن، منو انتخاب میکنن؟

اینم بگم که بچه‌ها میگفتن چجوری بین اینا یکیو انتخاب کنیم و فرقی ندارن و اینا. منم پارسال توی یه ازمون مهمی نفر اول مدرسه بودم. بهم رای میدن؟

توروخداااااااا جوابمو بدید که برم یا نه؟ آخه میترسم برم و خیلی ضایع بشم🥺🥺🥺🥺🥺

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
بری ضایع میشی چون الان دیگه رای هاشون رو دادن

میدونم رای هاشونو دادن ینی عوض نمیکنن؟ احتمالا بگن بین من و برنده‌ی اون دوتا رای گیری💔

چه سر و گردنی میشکستیم واسه نماینده بودن😂😑 بنظرم شرکت نکن چون فایده ای نداره فقط باعث میشه درست لط ...

مامانمم همینو میگه ولی من خیلیییی دوس دارم بشم🥺💔

پاسخ سوالت: نگو خودتو ضایع میکنی.  کاربر محصلِ راهنمایی تاحالا ندیده بودم😐 چه رنج سنی کاربرا ...

راهنمایی؟ اینجا کاربر ۱۲ ساله هم داریم حتی😐 ولی خب اگه لو برن نی نی یار تعلیق میکنه انگار

نه نکن ضایع میشی بعدشم چون تو ازمون اول شدی باید بهت رای بدن؟ چه ربطی داره اخه😐😂

نه نمیگم چون اول شدم بهم رای میدن ک، میگم چون اونا همش پیچوندن پارسال بچها میترسن امسالم بخوان بپیچونن