2821
2789
عنوان

حق دارم ناراحت شم ؟؟

161 بازدید | 18 پست

فردا عصر روضه خودمونی خونه مادرشوهرم هست که زنونس و چون فردا تعطیله از شوهرم خواستم پسرمونو دو ساعت بگیره چون اذیت میکنه اونجا 

شوهرم گفت چرا باید بگیرم تو هم مثل بقیه زنا بچتو ببر پسر خودته بچه داری کن من خودم میخوام‌ برم‌بیرون

به شدددت بهم برخورد گفتم من انسانم ربات نیستم که خسته نشم حق دارم در هفته دوساعت واسه خودم باشم در ضمن این‌پسر خودتم هست و اگه کاری واسش بکنی لطفت نیست وظیفته 

بحثمون شد هرکی حق رو به خودش میداد .. همیشه فکر میکنه فقط خودش خسته میشه سرکار و من تو خونه همش خوابم .. در روز یه بار پوشک بچه رو عوض میکنه اونم کللللی به روم میاره که کمکت کردم فکر نمیکنه که بچه داری کردن وظیفه اونم باشه ...بعد کلی بحث گفت تو حساسی من چیز بدی نگفتم 

یعنی حق ندارم از دستش حرفش ناراحت شم؟؟؟ چجوری بهش بفهمونم ناراحتم از دستش ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما هم حق دارید بچه داری کار پر مشغله ای هست و هیچکس به غیر مادر از پس این کار نمیاد..چون مادره و عاشق.. ومادر باید تو طول روز استراحت داشته باشه و نیروی کمکی داشته باشه.. 

حق داری همه ی مردا الان اینجورین بش رو نده بد عادتش نکن هرچی گف  حرف خودتو بزن بگو پدر بودن فقط ...

همینارو گفتم قبول کرد بگیره پسرمونو ولی قبول نکرد که بد حرف زد باهام

بحث بی فایدس😤 فک نکنم قانع شه بی خیال شو توام اینجور آدما نظر خودشون مهمه فقد

نمیخوام ساکت شم .. چون خیلی ناراحتم کرد .. میخوام بهش بفهمونم کارش اشتباه بود ولی نه با بحث نمیدونم چجوری

حق دارى علاوه بر اين كه مسئوليت بچه رو هم مادر و هم پدر بايد قبول كنن، بچه بايد تايمى رو تنها با پدرش بگذرونه  تو كيفيت رابطه اشون خيلى موثره 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
دقیقا .. و به چشم هیچکس نمیاد

2 سال خوبه از شیرم ک احتمالا گرفتینش..روزی ک شوهرتون خونس به یه بهونه برید بیرون و بچه رو بزارید براش تا عادت کنه..و اینک درک کنه چقد کار سختیه.. 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز