2777
2789
عنوان

زن دایی

451 بازدید | 18 پست

یعنی دیگه امروز اینقدرررررر از دست زن دایی و دختر داییم عصبانی شدم که حد و حساب نداشت . من واقعا نمی دونم چرا بعضی ها اینقدر پر ادعا هستن؟! از زمانی که کرونا اومدش اینا رفتار نکبتیشون رو شروع کردن ، ادعاشون میشه که خیلی تمیز هستن و بهداشت رو خیلی رعایت میکنن ولی دیگه شورش رو درآوردن بخدا .

روزی صد بااااارررر دستشون رو میشورن جوری که پوست دستشون دچار التهاب شد و مجبور شدن برن دکتر پوست ، روستای خودشون اگر برن مشکلی نداره و کرونا اون جا نیست ولی اگر خونه ما بیان کرونا هست و مریض میشن ، دختر داییم با ۱۰ سال سن با قاشق از توی قندون قند بر میداره میزاره توی دهنش ، امروز یه عطسه کردم برگشته میگه اگر کرونا داشته باشی از خونه پرتت میکنم بیرون فکررررررر کن به من بیست ساله اینطوری میگه خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم کرونا گرفته بود منم امتحان داشتم نمی رسیدم براش سوپ درست کنم یه تعارف نزد برای کمک به من بعد خودش که کرونا گرفته بود بچه هاشو پرو پرو برداشته آورده خونه ما 

چی بگم والا این کرونا هم ذات آدمارو نشون داد مثلا دوستم اقوام شوهرش فوت میکردن خودشو میکشت که شوهرش نره مراسم اقوام نزدیک مثلا خاله و عمو و...‌ بعداقوام خودش یکی فوت میکرد میرفت میگفت دیگه دل ودماغ ندارم هرچی پیش بیاد سپردیم بخدا...جشنای خونه باباش هم میرفت میگفت دلمون پوسید افسردگی بدترکروناس  

خب حالا بچه یه چیزی گفته رعایت میکنن خوبکاری میکنن تو خیلی حساسی

من مخالف رعایت کردن نیستم عزیزم ولی دارم میگم اینا رفتار هاشون خیلی افراطی شده ، باید از نزدیک ببینی تا بفهمی چی میگم 

چی بگم والا این کرونا هم ذات آدمارو نشون داد مثلا دوستم اقوام شوهرش فوت میکردن خودشو میکشت که شوهرش ...

دقیقا ، عمه ی من مراسم نامزدی من نیومد چون می‌ترسید کرونا بگیره اونوقت مراسم نامزدی دختر خواهر شوهرش رفت احتمالا اون جا کرونا هنوز نرسیده بوده

کلا زن دایی ها و دختر دایی ها موجودات سمی هستن

😂😂😂😂 پسر داییم سر هر وعده غذایی از زن داییم می پرسه: مامانت به نظرت انگور با نیمرو بخورم اشکال داره؟ 

حالا فکر میکنی چند سالشه ؟ ۱۵