2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور

728 بازدید | 26 پست

خیلی خیلی برام‌جالبه که بعضی ها از این روند ناعادلانه دفاع میکنند

اصلا شرم آوره دفاع از هرچیزی که‌ناعادلانه باشه

حالا عزیزان من شما هی ماله بکشید چیزی که بده با ماله کشی خوب نمیشه

چقدر بچه بخاطر همین روند ناعادلانه کنکور افسردگی گرفتن

از چی دفاع میکنید؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا هیچ کی دفاع نمیکنه... ولی جو سازی میکنن خیلی اوقات😐

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
ولش کن نمیگم بی عدالتی نیستا ولی فکر بهش فایده نداره من یه مدت فک میکردم بهش دیگه نه وقتی فایده ندار ...

من اصلا کاری ندارم‌به این موضوع 

ولی از این آدمایی که میان میگن ما خودمون سهمیه ای نیستیم ولی دفاع میکنن حرصم میگیره

که البته مشخصه دروغ میگن اکثرشون وگرنه امکان نداره آدم عاقل از چیزی که براش نفعی نداره و به ضرر اکثریت جامعه ست دفاع کنه

فک کردن به این چیزا از نظر من بهانه اس .اینهمه بدون سهمیه قبول شدن ،دفاع نمیکنم ازشون ولی خب نباید ه ...

بهانه نیست

الان کسی که‌پول داره با کسی پول نداره

کسی که سهمیه داره با کسی که سهمیه نداره وضعیتشون زمین تا آسمون متفاوته

من اصلا کاری ندارم‌به این موضوع  ولی از این آدمایی که میام میگن ما خودمون سهمیه ای نیستیم ولی ...

از این آدما همیشههه هست بحث کردن باهاشون هم فایده نداره چون  نمی‌خوان منطقی باشن و حرف بزنن فقط تعصب دارن یا کلا دعوا دارن بعضیا ، وقتت برای بحث با اینجور اشخاص نزار فقط انرژیتو میگیره و اعصابت خورد میکنه

وای وای چقد درک میکنم... شاگرد تنبل کلاس ما با سهمیه ۵۰ درصد مامان باباش پزشکی دانشگاه اصفهان آورد. ...

بخدا که منم چند نمونه به چشم خودم دیدم

طرف سال کنکورش میرفت کنسرت و کلاس پیانو بعد پزشکی قبول شد

بعد این ماله کشا میگن حتما باهوش بوده

میگم خب باهوش بوده چطور من ۴ سال باهاش هم‌کلاس بودم هوشی ندیدم ازش

چطور آزمونا قلم چی رو بد میداد

بعد با این اوضاع کنکور اصلا خنده دار نیس بگی یکی با نخوندن و هوش سرشارش پزشکی قبول شده😂😂

[QUOTE=209486271]بهانه نیست  الان کسی که‌پول داره با کسی پول نداره کسی که سهمیه داره با کسی که ...

دست رو دست گذاشتن چیزی رو حل نمیکنه

ولی شاید گفتنش حل کرد

هعععییییی 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ 

خدا ازشون نگذره فقط همین 

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
وای وای چقد درک میکنم... شاگرد تنبل کلاس ما با سهمیه ۵۰ درصد مامان باباش پزشکی دانشگاه اصفهان آورد. ...

واااای، من هنوز وقتی یاد اون لحظه ها که خبر قبولی اینا را میدادن میفتم قلبم میگیره

با بقیه مسائل بی عدالتی سهمیه و اینا کار ندارم فرض کنیم ما می‌خواییم بهونه بیاریم و سرپوش بذاریم به درس نخوندن ولی کی پاسخگوی  اون لحظه و روان داغون ماست؟🙃