الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخواستم کینه شو با خودم حمل کنم خیلیها رو بخشیدم اوناییکه شدید آزارم داده بودن و ازون موقع زندگیم آروم شده
چون تو قلبم برای خوبیها جا باز شده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از نظرشون بدحجاب بودم خواستن ببرنم مرکز داشتم سوار میشدم بهم توهین بدی کردن جلوی یه مامور دیگه شون که اقا بود منم جواب دادم چون اصلا نمیتونم جواب ندم زدنم شکایت کردیم دستم به جایی نرسید
من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
انشالله..هیچ وقت فراموش نمیکنم درد عجیبی حس کردم بعد رفتم جلو خواستگاران و صحبت با شوهرم هیچی نفهمیدم تمام بدنم داغ شده بود بغض داشتم فقط دلم خواست زود تموم بشه ...یه بار بهش گفتم گفت نه من نزدم انگار یادش رفته
امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗