2789
عنوان

بنظر شما عاشقه

146 بازدید | 25 پست

با یه پسری آشنا شدم دو ساله وضع مالی من خیلی بهتر از اوناس در اصل وضع مالی پدرم …خبلی هم بیشتر …اومد خواستگاریم اما جور نشد فعلا …به همه هم گفته با منه …نمیدونم عاشقه یا برای پوله ☹️😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تستش کن . بگو بابام گفته اگه قبول کنی یه سوزن هم برات نمیخرم و از ارثم محرومی . بینم چی میگه😂

میدونه اینجوری نیس …خیلی وقتا شده اسم پول میاره که حالا بابات اینم‌دارع یا میگه مثلا به بابات بگو مغازه بزن برای خودت و ..منم گفتم بابام هیچی بهم نمیده 

میدونه اینجوری نیس …خیلی وقتا شده اسم پول میاره که حالا بابات اینم‌دارع یا میگه مثلا به بابات بگو مغ ...

آدم خودش میتونه متوجه بشه عزیزم . اگه رفتاری ازش دیدی که تورو به این حس رسونده پس بدون یه چیزی هست . 

سعی کن بیشتر بشناسیش بعد ازدواج کن باهاش اگه خاستی

آدم خودش میتونه متوجه بشه عزیزم . اگه رفتاری ازش دیدی که تورو به این حس رسونده پس بدون یه چیزی هست . ...

اخه اسم پول زیاد میاره ..منم اسم شوهرای دوستم میارم تا میگه 

با اجازه استارتر ،،،،ی صلوات برای سلامتی پدرم می‌فرستین 😢

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍