2777
2789
عنوان

سزارین و درد جای بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19969 بازدید | 34 پست
بخاطر همین هست منم یه بچه ۵ ساله داشتم استراحت ک نداشتم بعد میسوزه از داخل ما من سمت راستم هست و هم ...

منم دختر اولیم دوسالشه..نمیزاره که بخوام استراحت کنم ...چون سراولی خیلی زود راه افتادم این دردا رو نداشتم الان خیلی اذیتم میکنه با گذشت هفت روز و داشتن این دردا واقعا خسته کنندس برام

من دوتا سزارین داشتم سر دخترم چون خیلی راه میرفتم نمی گذاشتم بخیه هام خشک بشه و مدام راه میرفتم چون ...

من سر قبلی اصلا اینجوری نبودم..قرص چرک نشک کن قوی هم میخورم دکتر بهم داد ولی نمیدونم علتش چیهج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دختر اولیم دوسالشه..نمیزاره که بخوام استراحت کنم ...چون سراولی خیلی زود راه افتادم این دردا رو ن ...

آره واقعا سخته باز دختر شما کوچیکتره همسرتون بچه هارو نگه داره یکم استراحتکنید بخوابید من باز همسرم بود کمک حالم من اولی طبیعی آورده بودم

آره واقعا سخته باز دختر شما کوچیکتره همسرتون بچه هارو نگه داره یکم استراحتکنید بخوابید من باز همسرم ...

نه خونه مامانم هستم ولی باز دخترم نمیزاره باید دنبالش یسره راه رفت یا اذیت میکنه یا به هرحال کوچیکه مراقبت میخواد غذا خوردنش اینا رو خودم باید بدم یکم از این نظرا سخته

نه خونه مامانم هستم ولی باز دخترم نمیزاره باید دنبالش یسره راه رفت یا اذیت میکنه یا به هرحال کوچیکه ...

آره بچه کوچیک سخته هرچی باشه باز مراقبت مادر یه چیز دیگه هست من خودم یه شب بیمارستان بودم پسرم دنیا رو خراب کرده بود ازبس گریه داد

من سر قبلی اصلا اینجوری نبودم..قرص چرک نشک کن قوی هم میخورم دکتر بهم داد ولی نمیدونم علتش چیهج

الهی بگردم شاید دکترت درست از داخل بخیه نکرده شاید سنگین بلند کردی بخیه خدای نکرده باز شده باشه ، عزیزم میفهمم خیلی سخته مخصوصا که فرزند دیگه هم دارید مجبورید همه کارهارو انجام بدید و  وقتی هم درد دارید فرزند شما از لحاظ عاطفی واسه شما غصه‌دار میشه و ناراحت میشه عزیزم دعا میکنم واست به حق این شب عزیز بهبود پیدا کنید تا بتونید سرپا بشید 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

آره بچه کوچیک سخته هرچی باشه باز مراقبت مادر یه چیز دیگه هست من خودم یه شب بیمارستان بودم پسرم دنیا ...

منم همینحور اشک‌همه رو در آورد بود اصلا اینقدر رو اخلاقش تاثیر کذاشته عصبی شده دخترم

علتش چی بود؟

ی دستت زخم میشه کلی طول می کشه خوب شه

۷لایه شکم رو بریدن

من هنوز بعد سه سال درد دارم گاهی اوقات

اگه تب کردی یعنی عفونته

البته بعد ده روز باید دکتر زخمت رو ببینه

تو مرا جان وجهانی