سلام..من امروز هفتمین روز هست که سزارین شدم ولی بعد از گذشت چند روز هنوز جای بخیه هام درد بدی دارن مثلا اصلا نمیتونم به پهلو بخوابم بخیه هایی داخلی میسوزن شدید از روبخیه ها مشکل ندارن احساس میکنم از داخل درد میکنن و دردی همچین مثل درد پریودی شدید تر دارم با شیاف فقط اروم میشم و گرنه اصلا نمیتونم رو پا وایسم حتی.کسی بود اینجوری باشه..ممنون میشم تجربیات خودتون رو بگید
بخاطر همین هست منم یه بچه ۵ ساله داشتم استراحت ک نداشتم بعد میسوزه از داخل ما من سمت راستم هست و هم ...
منم دختر اولیم دوسالشه..نمیزاره که بخوام استراحت کنم ...چون سراولی خیلی زود راه افتادم این دردا رو نداشتم الان خیلی اذیتم میکنه با گذشت هفت روز و داشتن این دردا واقعا خسته کنندس برام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعا سخته باز دختر شما کوچیکتره همسرتون بچه هارو نگه داره یکم استراحتکنید بخوابید من باز همسرم ...
نه خونه مامانم هستم ولی باز دخترم نمیزاره باید دنبالش یسره راه رفت یا اذیت میکنه یا به هرحال کوچیکه مراقبت میخواد غذا خوردنش اینا رو خودم باید بدم یکم از این نظرا سخته
من سر قبلی اصلا اینجوری نبودم..قرص چرک نشک کن قوی هم میخورم دکتر بهم داد ولی نمیدونم علتش چیهج
الهی بگردم شاید دکترت درست از داخل بخیه نکرده شاید سنگین بلند کردی بخیه خدای نکرده باز شده باشه ، عزیزم میفهمم خیلی سخته مخصوصا که فرزند دیگه هم دارید مجبورید همه کارهارو انجام بدید و وقتی هم درد دارید فرزند شما از لحاظ عاطفی واسه شما غصهدار میشه و ناراحت میشه عزیزم دعا میکنم واست به حق این شب عزیز بهبود پیدا کنید تا بتونید سرپا بشید