بچه ها سلام من متولد ۷۸ام حسابداری دولتی میخونم مهر سال دگ درسم تمومه به نظرتون کدومش بهتره
دوباره کنکور انسانی بدم برا فرهنگیان یا ازمون استخدام آموزش پرورش خواهشا کمک کنید
تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
ازمون استخدامی اگه قبول بشی رسمی راحت میشی ولی کنکور یه سال عمرت رو میزاری دوبارع چهارسالم وقت میزاری هرچند اونم خوبه
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کنکور بهتر میشه وارد شد حسابداری که زیاد نمیگیرن
انگار معلم هنرستان میگیرن ک میشه هنراموز
تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
ازمون استخدامی اگه قبول بشی رسمی راحت میشی ولی کنکور یه سال عمرت رو میزاری دوبارع چهارسالم وقت میزار ...
اونم مصاحبه داره؟بعد خیلی خوندن میخاد شدید مثل سال کنکور یا یکم سبک تره؟
ادم همیشه به جیزی که داره راضی نیست منم سال اخر فرهنگیانم همش تو فکرمه کنکور بدم بخونم برا پرشکی اما ...
شما جرا؟با چیش مشکل داری
پزشکی از اول تا آخرش دردسره بخدا
بعد کنکور فرهنگیان بدم ینی ب دبستانی ها درس میدم یا میشع مقطع انتخاب کرد؟
دوستش دارم اما همیشه ارزوم پزشکی بود نمیدونم دوست دارم یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم اما شایدم نتونم ...
بعد الان درستون تموم شه استخدام میشید توی مدرسه؟همون شهر خودتون؟
خب حالا شانس تون امتحان کنید ک بعد حسرت نخورید
مالـفیسـنت : Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫 "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛ غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...) شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت. سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090