سه ساله در این رشته تحصیل کردم همه لباسی هم دوختم و به اندازه یک خیاط حرفه ای تجربه دارم
باید بگم این رشته تنها خوبیش اینه برای خودت لباس میدوزی یا طرح هایی میزنی که اصلا وجود ندارن و زایده تخیلاتت هستن تا اینجاش خوبه
اما بازار کار
اگر۳_۴میلیار پول داری مزون بزنی این رشته عالیه ولی اکه میخای خونگی کار کنی و شاگرد بشی و مغازه خیاطی بزنی دقت کن مغازه خوب نیست فقط مزون باید بگم هیچچچچ پولی توی شاگردی و مغازه نیست خونگیم پولتا میکشن بالا تهش حرفو اول بگم خیاطی مزد نداره و زحمت زیادی داره گول زرق و برق این طرح های فشن شو رو نخورین یکی میگ من شنیدم طراحی لباس ۳۰میلیون برای هر طرحی پول میدن وای ویییی بریم طراحییییی
اما واقعیت:
باید بگم یه طرححح عاللیییی رو حداقل۱۰۰هزارتومن ازتون میخرن تازه باید راه بیوفتی دور شهر ببینی کی ازت میخره ۸۰۰پول مداد بدی تهشم ۱۰۰بندازن جلوت پس ارزش خودتون رو پایین نیارین تهشم که میدونین این وضع بخاطر اهمیت ندادن و پارتیه میبینین برای لباس مثلا المپیکی ها چه لباسای مسخره ای طراحی شده اینا دلیل همین پارتی بازیاس که یه جا گندش میاد بالا
سخن اخر
برای یادگیری خودت خوبه ولی دوخت دوز برای دیگران نه!چون بجای اینکه ۳۰سال دیگه باز نشست بشی تازه میتونی کسب کار خودتو داشته باشی و جوونی ای که از دستت رفته...