2777
2789

سه ساله در این رشته تحصیل کردم همه لباسی هم دوختم و به اندازه یک خیاط حرفه ای تجربه دارم

باید بگم این رشته تنها خوبیش اینه برای خودت لباس میدوزی یا طرح هایی میزنی که اصلا وجود ندارن و زایده تخیلاتت هستن تا اینجاش خوبه

اما بازار کار

اگر۳_۴میلیار پول داری مزون بزنی این رشته عالیه ولی اکه میخای خونگی کار کنی و شاگرد بشی و مغازه خیاطی بزنی دقت کن مغازه خوب نیست فقط مزون باید بگم هیچچچچ پولی توی شاگردی و مغازه نیست خونگیم پولتا میکشن بالا تهش حرفو اول بگم خیاطی مزد نداره و زحمت زیادی داره گول زرق و برق این طرح های فشن شو رو نخورین یکی میگ من شنیدم طراحی لباس ۳۰میلیون برای هر طرحی پول میدن وای ویییی بریم طراحییییی

اما واقعیت:

باید بگم یه طرححح عاللیییی رو حداقل۱۰۰هزارتومن ازتون میخرن تازه باید راه بیوفتی دور شهر ببینی کی ازت میخره ۸۰۰پول مداد بدی تهشم ۱۰۰بندازن جلوت پس ارزش خودتون رو پایین نیارین تهشم که میدونین این وضع بخاطر اهمیت ندادن و پارتیه میبینین برای لباس مثلا المپیکی ها چه لباسای مسخره ای طراحی شده اینا دلیل همین پارتی بازیاس که یه جا گندش میاد بالا 

سخن اخر

برای یادگیری خودت خوبه ولی دوخت دوز برای دیگران نه!چون بجای اینکه ۳۰سال دیگه باز نشست بشی تازه میتونی کسب کار خودتو داشته باشی و جوونی ای که از دستت رفته...

آفرین خواهر منم رفت و بعد از کلی خرج دانشگاه و اینا کاملا زده شد.حالا دیگ برای خودشم نمیدوزه.حیف اونهمه خرج

دل من سایه ی لطف تو می خواست،مگرن سایه ی دیوار بسیـــــــار 

پس این پیج هایی که طراحی میکنن و میدوزن و فروششون بالاست ، چجور درامد کسب کردن!یکیو میشناسم با پیج ۳ هزار تایی درامد خوبی داره ، مشتری هم دارخ

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.