2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تذکر بده ولی راست میگه شوهرت بچس بچه شیطون رو هر کاری کنی بازم شیطنت داره 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
بغلی ما تا ۴ صبح اینجوریه موندم بچه خوابش نمیاد؟! کی آپارتمانو تو ایران مد کرد برم سرشو ببرم😑

کسی که تشویق کرد بچه بیارین و جمعیت ترکیده

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
بچه چند سالشه؟؟اگه بزرگه برو تذکر بده اگه زیر پنج ساله واقعا نمیشه کاریش کرد بچه کار خودشو میکنه

وای اره من بچم دوسالشه همش در حال دوعه

بچست هر چی هم بگیم نمیفهمه

ولی خداروشکر همسایه بادرک و فهمی داریم میگه اشکالی نداره نمیشه بچه کوچیکو با زور یه جا نشوند

وای اره من بچم دوسالشه همش در حال دوعه بچست هر چی هم بگیم نمیفهمه ولی خداروشکر همسایه بادرک و فهمی ...

اره منم بچم چهارسالشه همینه اوضاعم هرچی میگم نکن واسه چند دقیقه هست بازم کار خودشو میکنه تو این مورد مادر بی تقصیره

بچه من تازه راه افتاده بود یکم‌پاشو محمک میکوبید زمین تا راه بره البته قدرتی نداشت یکسالشم نبود تا یک قدم بر میداشت همسایه پایینی زنگ میزد بچتون صدا میکنه 

درسته بعدش باهامون خوب شد ولی حلالش نمیکنم من باید بچه نوپا را مدام بغل میکردم یا نمیزاشتم راه بره ..

خدا ازش نگذره 

تمام همسایه ها ازش شاکی هستن ادم خودخواهیه و وسواس فکری دارن گویا 

استاتر واقعا حوصلتون کمه اپارتمان نخرید یا کرایه نکنید مجتمع ها همینن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏