2777
2789

خانما تو خرید گوشی چیو در نظر بگیریم؟ 

من گیر دادم به اینکه گوشی فایو جی رو ساپورت کنه...

مدل گوشیتون رو اگه راضی هستین بگین 

خودم نوت ۹t شیائومی میخام....ولی موندم چی بگیرم 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوت 9 پرو دارم راضیم

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 

من گوشیم شیائومی ولی بعضیا وقتا رو آنتن گوشیم ک نتم روشنه هم فور نوشته شده هم فایو 😁

خییییلی پرسرعت میشه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ببین poco m3 بخر عالیهه

آره اونم خیلی تعریف میکنن

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

من سامسونگ دارم a21s  

تو گوشی های میان رده عالیه دوستش دارم و راضیم 

شیائومی سخت افزارش عالیه بنظرم و سامسونگ نرم افزارش

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من گوشیم شیائومی ولی بعضیا وقتا رو آنتن گوشیم ک نتم روشنه هم فور نوشته شده هم فایو 😁 خییییلی پرسرع ...

فک کنم منظورت 4.5هست....بعضی وقتا یعنی زیاد اینطوری میشه یا کم؟مدل گوشیت چیه؟

من سامسونگ دارم a21s   تو گوشی های میان رده عالیه دوستش دارم و راضیم  شیائومی سخت افزارش ...

الان چ قیمت هست؟ دوربینش خوبه؟

شیامی نخر تاچش حساس زود میشکنه سامسونگ بخر

برعکس من سامسونگ داشتم از فاصله خیلی کم از دستم افتادم تاچش شکست کلی خرجش کردم بازم بعد یک ماه مث اولش شد تاچ سامسونگ خیلی حساسه گرونم هس

توی دلت برای خوشبخت شدنم دعا کن♥️

من خودم نت هشت پرو شیاومی دارم و فوق‌العاده هستش.

برادر زادمم poco m3داره ی هفته بعد خریدش سوخت اما گارانتی ظرف سه روز یه دونه جدید واسش فرستاد 

بهتره بگم کل خانواده‌ای ما شیاومی داریم در مدل‌های مختلف😂😐⁦❤️⁩

خدایاشکرت که من اشرف مخلوقاتت هستم

از نظر من شیومی گوشی هاش خوب هستند قیمت هاشم مناسب هست .

من خودم پوکو ام ۳ خریدم.

عالیه اگه هم نخواستی نوت ۸ پرو یا نوت ۸ بخر فکر نکنم پرو گیرت بیاد گیر من نیومد.ولی نوت ۸ هست