2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نوشتن درد یک طرفه زیر شکم از علائم بارداری خارج از رحمیه نیس؟

نه عزیزم این دردا طبیعیه اصلا به نت توجه نکن منم جفتم پایینه انقدر نت گشتم چیزای بد خوندم بعد رفتم دکتر خیالمو راحت کرد باورت میشه الان دردام کم شده قبلا درد داشتم 

اینا همش تلقینه فکرشو نکن حرص و جوش برا نی نی خوب نیس 

انشالله سونو میری سالمه 😍

اصن ربطی ندارهههه

من  از اول تااالان این درد و تیرکشیدنو دارم گاهی

کلا بش فک نکن که جذبش کنی 

بیخیال باش

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
عه جدی فقط ی طرف درد داری شماهم ؟ 

اره یوقت اینوره 

یوقت  اونورع 

یوقت بالاعه 

یوقت پایینه 

دکترم دیروز دید گفت همچی اوکیه 

کلا بش فک نکن 

همونی که داده خودش مراقبه😍♥️

حالا میخای خیالت راحت شه تو ۵-۶هفته بری سونو داخل رحمی بودن و اینارو میگه بهت

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
اره یوقت اینوره  یوقت  اونورع  یوقت بالاعه  یوقت پایینه  دکترم دیروز دی ...

اها پس طبیعیه من هنو ۴ هفته و ۴ روزمه امروز ولی یجوری تیر میکشه فقط فقطم طرف راستمه فقط نمیدونم کجاس درده تیر میکشه نمیفهمم ولی حس میکنم رحممه

اها پس طبیعیه من هنو ۴ هفته و ۴ روزمه امروز ولی یجوری تیر میکشه فقط فقطم طرف راستمه فقط نمیدونم کجاس ...

عزیزم😍😍

نه ایسالله هیچی نیست 

و فعلا هم این تیر کشیدنه همراهته 

لانه گزینی و بعدم جابازکردن رحم و...