2777
2789
عنوان

برگشتم اما پشیمونم با این ک شوهرم فعلا ک خیلی اخلاقش عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 98 پست
اره عزیزم.. اما میگم ک مشکلم‌اینه نمیتونم فراموش کنم گذشته رو😔

شیطان رو لعنت کن،وسواس فکری داری

دقیقا میفهممت چی میگی

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم گفتم البته برای خودم چون مشاوره هایی ک رفتیم ازم تست گرفتن و گفتن شخصیت وابسته دارم و حتما ...

اگر همسرتون خیانت کرده ایشون هم نیاز به بررسی و درمان دارن،با هم مراجعه کنید،درمانگرتون باید برای مشکل شما جداگانه و برای مشکل عدم پایبندی همسرتون به تعهدش جداگانه مسئله رو ریشه یابی و حل کنن،غیر از اون شاید نیاز به جلسات زوج درمانی هم داشته باشید،حتما اقدام کنید و این رو از خودتون دریغ نکنید، وقتی میشه بهتر زندگی کرد چرا نه؟ فقط بازم تاکید میکنم غیر از انگیزه و همکاری شما و همسرتون که فاکتور بسیار مهمی هست مهارت درمانگرتون خیلی مهمه،حتما در این مورد دقت کنید.

خیانت بددهنی کتک الان اخلاقشو عوض کرده ب قول خودش

تو منی یا من توام

منم همه این مشکلارو داشتم ک تو امضام هست

بعد ۹ ماه قهر آشتی کردم و تو اون تایم خیانت کرد و منو زد 

یک ماه آشتی بودیم بعد ۹ماه

بچه هم دارم و تمام مشکلایی ک گفتی با مامانم دارمو منم داشتمو دارم

انشاءالله خوش باشی

برای خودت زندگی کن 

زندگی بعد طلاق خیلی خیلی سخته

درسته کسی نیس ک اونقدر عذابت بده ولی سخته شدیدا

تحمل کن و بساز

بهم بگید براتون حمد بخونم
توی تایپکام‌هست.. من خیلی سختی دیدم الان برگشتم شوهرم قول داده عوض شه اما من دلم صاف نمیشه چ چیزایی ...

اگه خونه ی مادرت ارامش نداری بشین سرخونت فکر کن شوهزت مرده دورازجونش البته بادخترت زندگی کن اینجوری هم ازادی داری هم حداقل خرجتو میده کم یا زیاد هم سرپناه داری هروقت خاستی بخاب هروقت خاستی پاشو برو بیا هم اینکه نیازجنسیت رفع مبشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

اگه میخواد درست بشه توهم کمکش کن ، برای اخرین بار هم که شده بهش فرصت بده ، اگه بخوای بهش بی محلی کنی و افسرده باشی دوباره به سمت کارای قبلش کشش پیدا میکنه ، کمکش کن سخته اما شاد باش ، تو یه زنی و زن توانایی انجام هر کاری رو داره ... اگه کتکت میزده ببین بخاطر چی بوده ؟ وقتی عصبانی میشه تو آروم باش تو سکوت کن تا اونم اروم بشه بعد که اروم شد حرف بزن ،، ببین علت خیانتش چیه ؟ اگه تو هیچ جهتی براش کم نزاشتی و خیانت کرده ، پس سعی کن ارتباطت با خدا قوی کنی دعا بخون هزار تا دعا تواینترنت هست ... چله زیارت عاشورا بگیر .تا ۴۰ روز سوره نسا بخون .... نمیگم بخاطر شوهرت ، بخاطر دخترت ، بخاطر اینکه دخترت به زندگی برگرده که زندگی شادی رو تجربه کنه که فرزند طلاق نشه  ، همه چی دست خودته الان که شوهرت درست شده توهم زندگی کن .... خانمی اگه بخوای همینجور ناامید پیش بری و افسرده ،شوهرت حتی اگه بخواد هم نمیتونه درست بشه ، همه چی دست توئه ... امیدوارم بتونی زندگیت رو درستش کنی

تو منی یا من توام منم همه این مشکلارو داشتم ک تو امضام هست بعد ۹ ماه قهر آشتی کردم و تو اون تایم خ ...

فرزانه جان سخت هست اما من میدونم روزای خوبت به زودی میان .شما بهترین کارو کردی. 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

منوببین باوجود اینکه مهریه رو اجرا گذاشتم شوهرم فقط برای اینکه میخواد اموالش رو انتقال بده میگه برگر ...

نری عزیزم یوقت اشتباه نکن این بار خودش پرتت میکنه یا طلاقت نمیده 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ممنونم عزیزدلم انشاءالله روزای خوبِ هممون

الهی امین