2777
2789

من بعد ۹ ماه اختلاف اشتی کردم اما ب دلم نبود حتی روزی ک میخاستم برگردم خونه گریه میکردم

نمیدونم چرا برگشتم.. شاید بخاطر این ک ب دخترم سخت میگذشت خونه ی مادرم یا ب خاطر فشاری ک مادرم روم میاورد اجازه ی بیرون رفتن نداشتم یا این ک شوهرم هر لحظه پیغام‌میفرستاد التماس میکرد ب خانوادم زنگ میزد گریه میکرد.. جلوی مادرش ازم‌معذرت خاهی کرد گریه کرد اخرش برگشتم

اما از روزی ک برگشتم دلم خونه.. پرونده ی طلاقم هنوز بازه.. نهایت ۳ هفته مونده ب طلاق

هیچ حسی ب شوهرم ندارم از روزی ک اومدم ی بار باهاش رابطه داشتم اونم دیگ مجبوری

افسردگی گرفته چن روز پیش فرستادمشون بیرون ک تنها بشم خودمو بکشم اما باز دلم نیومد ب دخترم فکر کردمو دلم نیومد.. 

الان موندم ک برگردم و طلاقو ادامه بدم یا اینجا بمونمو بسوزمو بسازم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرم ۹ ماه اختلاف شدید داشتیم کتک خوردم بی احترانی کرد خیانت دیدم  البته بار اول نبود سال ...

اگر تو خودت توان اینو ببینی بری کار کنی زندگی آرومی برا خودت و بچت بسازی برو وگرنه بری خونه مامانت هر چی به بچه ت بگن میخوای خودتو بخوری و بشه بدتر از خونه ی شوهر

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
مشکلت چیه ؟ منم خستم  منم بخاطر بچه هام هستم

توی تایپکام‌هست.. من خیلی سختی دیدم الان برگشتم شوهرم قول داده عوض شه اما من دلم صاف نمیشه چ چیزایی ک ندیدم چ کتکایی ک نخوردم😔

سوره یس رو به آب بخون خودتو شوهرت ازش بخورید . ایت الله بهجت گفتن که صدقه زیاد بدید که باعث محبت بین زن و شوهر میشه . 

خدا کمکت کنه عزیزم . اگه تونستی نماز شب هم بخون خیلی آرامش بخشه