2777
2789

سلام خانما 

میشه لطف کنید  روش ابن سینا رو انجام بدید و نتیجه رو بگید ک درست بود یا ن؟منم عوضش واس سلامتیتون سوره کوثر میخونم

واس زن باردار رو شکم اگ دایره بچرخه پسر اگ خطی دختر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم😐اگه انقدبزرگ بشه که بچرخه تااون موقع باسونوفهمیدیم

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
نفهمیدم😐اگه انقدبزرگ بشه که بچرخه تااون موقع باسونوفهمیدیم

منظورش چرخیدن زنجیره... زنجیرو میگیرن بالای شکم یا بالای مچ دست ، هر مدلی حرکت کنه جنسیت بچه معلوم میشه مثلا🤷‍♀️

🖤

رو قالی بزارش هم دایره ای میچرخه هم خطی  رو شکم شوهرت هم همین طور  آخه این کجاش در ...

😐😂من واس هر کسی انجام میدم ی جور خاص میچرخه 

واس مامانم اولی پسر بود نشون داد 

زن داداشام اولی دختر نشون داد

خالم اولی پسر نشون داد 

یه نخ و سوزن یا زنجیرو پلاک رو بالای شکمت میگیری ثابت بدون حرکت تا خودش تکون بخوره اگ دایره ای رفت ب ...

خالم برامن گرفت  گفت پسره  و سونو هم گفت پسره اما تمام علائمی ک گفته   واسه من برعکسه پسرم سمت چپ و وسطه  بعد تهوع  شدید داشتم صبح هم تهوع دارم   کلا

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم