2777
2789
عنوان

شما بودین زنگ میزدین بهشون ....

178 بازدید | 20 پست

مامان و داداشم ایناا یه شهرن ما یه شهر دیگه .. اونوقت داداشم خانواده خانومش اینجان هروقت میومدن اینجا یه زنگ نمیزد که من دارم میام  هر دفعه مامان میگفت داره میاد که همونجا میگفتم خودش ادم نیست یه زنگ بزنه  ولی بعدش زنگ مزدیم دعوتشون میکردیم که جلو خانواده زنش زشت نباشه ... خانومش همینطور اینسری اومده و رفته من از دیگران شنیدم یه زنگ نزده که من دارم میام ؛شاید میخواستم برا مامان چیزی بفرستم ... زمین بابامو بالا کشیدن البته بابام بی تقصیر نیود رفته گفته خواهرام جهیزیه گرفتن دیگه حقی ندارن .‌‌

حالا من میخوام برم شهرستان  مامان زنگ زده زنگ بزن یا پیام بده که داری میری منم گفتم به این دلایل زنگ نمیزنم مشتاق دیدارشون نیستم مامان میگه یه کاری کنین روابط حفط بشه گفتم چرا یه بار اونا تلاش نکنن همش باید از طرف ما باشه ... حالا هم میخوام زنگ زنم ... شما بودین میزدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیزدم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

نه به قول خودت چرا همه ش تو، وقتی نمیخواد رابطه باشه چه کاریه 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

ولی استارتر من اگر باشم زنگ میزنم به داداشم حرفامو میزنم اتمام حجت میکنم 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

من جای تو بودم همون اولین بار که میخواستن برن خونه خانواده خانومش و.مادرم به من زنگ میزد که اینا اومدن

به مامانم میگفتم هر وقت خودش زنگ زد بهش میگم شاید بخوان راحت باشن اینطوری معذب میشن که حتما بیان خونه ی ما.کلا سعی کن با سیاست کارهاتو پیش ببری 

که نه پیش مامانت و داداشت خراب نشی و عزتت هم حفظ بشه

کلا گلایه کردن و اینا اصلا جالب نیست،

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن