2777
2789
عنوان

شما بودین زنگ میزدین بهشون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست

با تموم وجودم میفهممت 

زنگ نزن گفتن چرا زنگ نزدی جوابی ک مدتها تو دلته بگو یکم باشعور بشن!والا مامان باباهام فقط زورشون ب ما دخترا میرسه جرات ندارن به پسر این چیزارو بگن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
من ک نفهمیدم چیشد ،مامانتو داداشت ی شهرن وتو میای خونت یعنی؟

مامانم و داداشم اینا یه شهرن من و خواهرام  یه شهر دیگه زندگی میکنیم الان میرم خونه مامانم شهرستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من میگم بیشتر فکر کن. این شرایط برای من پیش امده. خواهر و برادری بریدنی نیست. شاید اینجوری از دور مشگلاتی باشه، اما اخرش هم خونید و برای هم می مونید یه جاهایی. من خودم تجربه اش کردم و الان میخوام رابطه مو بهتر کنم . کج دار و مریض

اینجا معمولا بگی سوهرم میگن طلاق بگیر . بگی خانواده شوهر فحش میدن..... زنگ بزن مشاوره تلفنی. ادم توی شرایط تنش قرار میگیره و بعدها بلاخره میخواین همو ببینید...

دیگه زنگ نزن و دعوت نکن، الانم زنگ نزن بگو دارم می یام، اونام نمیگن چرا نگفوی

عزیزم من میگم بیشتر فکر کن. این شرایط برای من پیش امده. خواهر و برادری بریدنی نیست. شاید اینجوری از ...

برادری که میشینه میگه خواهرم جهزبه گرفته دیگه هیچ حقی تو دارایی بابا نداره برادری که زمین بابامو بالا کشیده که حق ما هم بوده بعد مگه من نبودم دستم بود  میشه کنار اومد بنطرت و گذشت کرد؟