2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومی گفتن ۵۳۰ بار صلوات خاص فاطمه زهرا معجزه می‌کنه بدون وقفه و این ک حین صلوات کار دیگه و حرفی نباشه 

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏

واسه چه کاری میخای

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

یه خانومه الان گفت عاشورا بعد نمازت بخون بعد سلام ولعن شو ۱۰۰بار بگو

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
یه خانومی گفتن ۵۳۰ بار صلوات خاص فاطمه زهرا معجزه می‌کنه بدون وقفه و این ک حین صلوات کار دیگه و حرفی ...

ای بابا دست رو دلم نزار پریروز این صلوات رو فرستادم برای حل شدن مشکل کار برادرم هیچی به هیچی

یه خانومی گفتن ۵۳۰ بار صلوات خاص فاطمه زهرا معجزه می‌کنه بدون وقفه و این ک حین صلوات کار دیگه و حرفی ...

حمد خوندم براتون

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
ای بابا دست رو دلم نزار پریروز این صلوات رو فرستادم برای حل شدن مشکل کار برادرم هیچی به هیچی

انشا...ک خیره و مشکلشون حل میشه 

همیشه موقع درخواست از خدا ایمان قلبی داشته باش ک خدا خواسته دلتو بر آورده می‌کنه تاثیرش تو بر آورده شدن حاجت زیاده 

امیدوارم خدا حاجت دل همه رو بده من هم حاجت روا کنه الهی امین 🙏⁦❤️⁩

ممنون میشم برای سلامتی و شفای دخترم یه حمد بخونید امیدوارم لبتون همیشه خندون باشه ⁦❤️⁩🙏
فقط میدونم تا زمانش نرسه و خدا و نخاد نمیشه برای من که ده سال هست همین طور بوده

باهات موافقم منم دو ساله واسه کار شوهرم دعا میکنم ولی نمیشه....ولی هیچ وقت از رحمت خداااا نا امید نمیشم هر روز در حال چله و ختم گرفتنم..🤣🤣🤣

برا من؟ممنونم

خوندم