2777
2789

منو برادرشوهرم خیلی جوریم اینی ک قراره جاریم شه دوستمه بهش معرفی کردم اول هیچ چیز بدی ازش ندیده بودم نه شنیده بودم اما رفتارای عجیب غریبش که خود برادرشوهرمم تعجب میکرد منو به شک انداخت الانم ک دیگه یسری چیز شنیدم.اونا به همدیگه وابسته شدن تو همین روزا میره خواستگاریش واقعا گیر افتادم که این چیزارو بگم یانه

الانم نیاین گیر بدین چرا دخالت کردیو معرفی کردیو...اصن بحث ازدواج نبود ک همینطوری باهم رفتیم بیرون اینا ازهم خوششون اومد تقصیر من چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شما معرفی بهمه چطور میگی تقصیر نداری ! دوتا سنگو که معرفی نکردی بهم ادمن حس پیدا میکنن 

معرف شدن اشتباه بزرگیه خیلیم بزرگ چوبشو من خوردم بیکار بودی ؟اونم کی به عنوان جاری از حالا هم رابطتتو خراب شده بدون با برادرشوهرت اینها رو رو هوا بهت نمیگم الانم میخواهی  خودتو زیر سوال ببری ؟از اونور معرفی  کردنت چیه این زیر اب زدنت چیه 

شاید به قصد ازدواج قبلا این موضوعات واسش پیش اومده و مردم پشت سرش حرف زدن

الان مسیر زندگیشو پیدا کرده و این ی فرصت باشه

نگید بده ولی هنوز خواستگاری نرید 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
بگو

بعد اگه ب گوش دختره برسه برامن بد نشه مثلا حرفی برام درنیاره.این چیزاییم ک ازش فهمیدم درمورد تمام اعضای خانوادش هست از خودش چیزی نشنیدم فقط رفتاراش عجیبه مثلا دوروز بود ک دوست بودن اصرار میکرد فقط بیا منو بگیر من هیچی نمیخوام 

بگو بهش از اینکه بعد ازدواج بفهمن و همه چی به هم بخوره خیلی بهتره

بنظرت برامن بد نمیشه؟میترسم ب گوش دختره برسه یه حرفی برام دربیاره.بعد برادرشوهرم نمیگه چرا تاالان بهم چیزی نگفتی

نه نگو.فقط ب برادر شوهرت بگو من معرف یودم ولی تاکید میکنم تحقیق کنی چون ازدواج هندونه دربسته اس. ولی اشتباه بزرگت معرفی کردنشون بهم بودع!!!

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
بعد اگه ب گوش دختره برسه برامن بد نشه مثلا حرفی برام درنیاره.این چیزاییم ک ازش فهمیدم درمورد تمام اع ...

آها خانواده واقعا مهمه

فک کردم تو رابطه بوده خودش قبلا

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
اگه مطمئنی که دختر خوبی نیست اره به برادر شوهرت بگو چون از نظر من برادرشوهر فرق زیادی با داداش خودم ...

درمورد خودش چیز بدی ندیدم درمورد خانوادشه بعد نمیدونم واقعا اینم مثل بقیه خواهراش هست یانه درمورد خودش فقط رفتارای عجیب غریب