2777
2789

یکی آورده فروخته بهش 

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر قیمت طلا بالارفته که چن برابر سود کرده پس لازم به اجرتو این حرفا نیست از طرفی مدلهاش  احتمالا یکم قدیمیتره و مشتری نمیپسنده  احتمالا هم یجوری کارت میکشه که مالیات هم نده مثلا میره یه معازه دیگه کارت میکشه 

طلای نو نیست احتمالا، مشتری که طلا میفروشه اگه سالم باشه یه آب طلا بهش میزنن میشه نو میزارن ویترین.

البته بعضی طلا فروشا هم مثل آشنای ما کلا طلاهای نو کم اجرت میدن  تا مشتریشون زیاد بشه

طلای نو نیست احتمالا، مشتری که طلا میفروشه اگه سالم باشه یه آب طلا بهش میزنن میشه نو میزارن ویترین. ...

خیلی بود کلاسای بندی داشت گفت هرکدوم دوس داری بردار توفاکتورم زده بدون اجرت