2777
2789

اقا مغزم داره سوت میکشه

ما تازه خوب شدیم 

من الان درگیر ی مشکل جسمی دیگم هستم ولی مامان بابام با اینکه میدونن خانوادشون کرونا دارن و کسی هم هس ازشون مراقبت کنه بلند میشن میرن سر میزنن یکسره😭😭😭😭بخدا انقدر اذیت شدم سر کرونا همه موهام ریخت بدنم داغون شد هورمونام بهم ریخت پریودم بهم ریخت .هرچی میگم نرین بمن انگ وسواسی بودن میزنن .. خانوادشون کروناشون مثبت شده .من چیکار کنم با اینا

از اتاقت بیرون‌نرو

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا زندگی با کسی که کرونا رو جدی نمیگیره عذابه ، کرونا هم نگیریم از لحاظ فکری اعصاب آدم خورد میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
از اتاقت بیرون‌نرو

غذارو چیکار کنم ..😭😭 دسشویی حمام .. بهشون میگم حداقل برین ی هفته همونجا بمونین گوش نمیدن ... میگن چون تازه کرونامون خوب شده دوباره نمیگیریم