2777
2789
عنوان

به نظرتون به مادرشوهرم زنگ بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 22 پست

به نظرمن به حرف همسرت گوش کن زنگ نزن

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
تو که اینقد خوبی بزن ولی اینجور وقتا دلیل اصلی نرفتنتون رو نگو و یه بهانه بیار تازشم اینکارم همسرت ...

استارتر ببین این دوست مون خیلی خوب راهنمایی کردن 

مشاور هم به من گفت اگه مثلا کمر درد داری نمیتونی بری خونه مادر شوهرت ، شوهرت به مادرش بگه خودم سرکار هستم نمیتونیم بیایم . در هر صورت که خودت و شوارت باید احترام مادر شوهر را حفظ کنید و همسرت خیلی بی انصافی میکنه ماهی یه بار میره همین باعث بدبینی و ناراحتی مادر شوهرت شده .استارتر شما برای خدا و به احترام مادر اینقدر به مادر شوهر محبت کن و احترام بذار و صبوری کن تا مادر شوهرت دلت صاف بشه و خوش بین بشه ولی توی این مورد خاص خودت یا شوهرت خیلی مهربانانه و با خنده و شوخی به مادر شوهر بگید علت نیامدن تون چی بود حتی شما بگید مادر نه من دوست دارم شوهرم تو پیک نیک غریب باشه ، نه شما دوست دارید پسرتون جایی باشه که هم صحبت نداره یه جوری بذارید دهنش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به شما نصیحت هیچوقت بخاطر همسرتون خودتون رو با خانواده ش بد نکنید. اونها هر چقدر هم که مشکل داشته باشند نمی تونن از همدیگه بگذرند و در نهایت شما آدم بده میشی. اینکه چرا همسرتون دوست نداشت بره پیک نیک رو باید خودشون به مادرشون می گفتند نه شما. این مسائل رو هیچوقت شما مطرح نکنید و اجازه بدید همسرتون خودشون به خانواده شون بگن. خودشون می دونن و خانواده شون

اتفاقا خود همسرم گفتش که نمیایم من با اونا راحت نیستم، واقعنم یک کلام نمیتونیم صحبت کنیم باهم، نه ای ...

واقعا با نصیحتای من میتونی همه ی اینایی ک میگی رو مدیریت کنی من حتی مثال رفتاری هم بهت گفتم. کمی سیاست بخرج بدید و از کنار خانوادتون بودن لذت ببرید

خانم آقای دکتر
استارتر ببین این دوست مون خیلی خوب راهنمایی کردن  مشاور هم به من گفت اگه مثلا کمر درد داری نمی ...

ببین داستان ما با همه فرق میکنه

نمیدونید که چه حرفای تلخ ازشون شنیدم اما چون دلم نمیومده هیچ وقت قطع ارتباط نکردم، بدترین حرفاو تیکه کنایه هارو شنیدم و بازم بعدش انگار نه انگار زنگ زدم و رفتم.

ما اصلن برای مادرشوهرم مهم نیستیم، اون فقط با فامیلای خودش خوشه

بنده خدا شوهرم انقدر اذیت شد تو دوره ی نامزدی و بعدش بخاطر حرفو حدیثا و خیلی چیزای دیگه که دیگه دلش ترجیح میده بشینه خونش و اعصابش خورد نشه!

چون هر سری رفتیم همشون سر یه موضوعی باما جروبحث کردن و خیلی وقتاهم بی احترامی شده

منم تو محبت کردن و اینها کم نزاشتم، هیچوقت خونشون دست خالی نرفتم، هیچوقت جواب تیکه کنایه هاشو ندادم، هفته ای یبار خودم زنگ میزنم و خیلی چیزای دیگه!

وقتی اخلاق مادرشوهرت اینه، از این به بعد بذار فقط همسرت باهاشون طرف شه. شما فقط در حد سلام و احوالپرسی و حرفهای عادی مکالمه داشته باش. تو باقی مسایل نظرت رو به همسرت بگو و بذار اون با خانوادش حرف بزنه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

[QUOTE=209398617]نه بیچاره اینطوری نیست اون همیشه میگه نریم زنگ نزنیم من همیشه اصرار کردم[/QUOTE

افرین تو باهوش تری. مگه میشه قطع رابطه اونم با خونواده شوهر. اونا هر چی هم بد باشن مطمئن باش ی جاهایی به دردت میخورن.