2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامانم اینجوریه.اضاف وزن نداری؟پیاده وری کن.شاید بخاطر کم خونیه یا فشار خون

من لاغرم  سنی هم ندارم  نمیدونم چرا اینجور شدم 

ولی تا دلت بخواد استرس تو زندگیم بوده 

فکر کنم از اعصاب باشه برین دکتر 

حالا نیاین بریزین سرم منم بیقراری دست و پا داشتم و بعد فهمیدیم طلسم داشتم باطل شد خوب شد برای من اینطوری بود برای همه از این نیست قطعا 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
 من لاغرم  سنی هم ندارم  نمیدونم چرا اینجور شدم  ولی تا دلت بخواد استرس ت ...

پاهاتو از پتو بیرون بزار سرد بشه.بزار تحرکت بیشتر باشه.چند سالته؟خودم گاهی اینطور میشدم البته خییییلی وقته نشدم. هنوز ۱۸ سالم کامل نشده

جددددی

بله متاسفانه ولی خب کسی باور نمیکنه

برای شما از استرس و ناراحتیه میگین حتما روانپزشک برین

بله متاسفانه ولی خب کسی باور نمیکنه برای شما از استرس و ناراحتیه میگین حتما روانپزشک برین

استرس زیاد دارم ولی نمیدونم مال اوناس یا نه.. ولی طلسم و اینا قابل باوره برام.. و دست خدا از همه بالاتره 

21 سالمه  بنظرت مال چیه خیلی بده

استرس و کم خونی یا فشار خون.البته یجایی خوندم اگه ماهیچه‌ی پا باشه ب صورت خودکار منقبض و منبسط میشه اما اگه مچ پا به پایین باشه ۳ مورد اولی ک گفتم.ماساژ و پیاده روی.نه نگران نباش بد نیس ولی برا اطمینان ی آزمایش کلی بدی خوبه.

استرس زیاد دارم ولی نمیدونم مال اوناس یا نه.. ولی طلسم و اینا قابل باوره برام.. و دست خدا از همه بال ...

ببینید این هم بگم استرس و ناراحتی از جانب شیطانه و باعث بی قراریمون میشه منم سر سجده از خدا کمک خواستم حالم رو خوب کنه که چند روز بعد اتفاقی افتاد فهمیدیم طلسم بوده و ماجراش طولانیه و باطل شد و من حالم خداروشکر خوب شد چون من علاوه بر بی حسی دست و پا منزوی شده بودم و اخرز  ها دیگه حمله بهم دست میداد ولی امید به خدا و صلوات و سوره یس و الرحمن میتونه کمک کنه امیدوار باشیم و درکنارش دکتر هم برین