الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لیسانس گفتاردرمانی دارم . الان هم شاغلم . ولی استهلاک رشتم خیلی زیاده . سال ۹۱ کنکور داده بودم ا ...
از اول می گفتی گفتار درمانی که درآمد داره کارت دست خودت حرفت که میگی استهلاک داره درست میگی ولی من چی بگم با مهندسی کار ندارم همش میگم همون تجربی رو باید ادامه میدادم
از اول می گفتی گفتار درمانی که درآمد داره کارت دست خودت حرفت که میگی استهلاک داره درست ...
اره ولی گفتاردرمانی واسه اونی خوبه که هوم ویزیت بره که جلسه ای حداقل ۲۵۰ بگیره .. ولی واسه من که تو دوتا کلینیک کار میکنم و واسه هرمریض ۴۰ تومن میگیرم اگه بخوام جوری کار کنم که اندازه یه پرستار درامد داشته باشم به دو سال نمیرسه که سرطان حنجره میگیرم
اره ولی گفتاردرمانی واسه اونی خوبه که هوم ویزیت بره که جلسه ای حداقل ۲۵۰ بگیره .. ولی واسه من که تو ...
دوستم مطب زده البته خبر ندارم ازش هی می گفتم حداقل کاش اون موقع بیشتر درس میخوندم میرفتم گفتاردرمانی .الان با مامایی مطب زدن چه درآمدی هستنم بعنوان پرستار کار میکنن رسمی نیستن نمیشه مقایسه کرد
اره ولی گفتاردرمانی واسه اونی خوبه که هوم ویزیت بره که جلسه ای حداقل ۲۵۰ بگیره .. ولی واسه من که تو ...
الان هی بهم میگن بجای بیکاری برو غیرانتفاعی ببین میخوان شهر ما غیرانتفاعی کم هست نیرو کم میخوان درآمدشم کممیگمشون انقدر که باید کار کنم ذره ای از زحمت حقوق نمیدن