2777
2789

من مجردم و تنبلی تخمدان شدید دارم طوری که فقط با قرص عادت میشم،شنیدم پیاز درمانی خوبه ایا میشه همراه باقرص ضد بارداری پیازدرمانی انجام داد یا تداخل داره؟

منم همینطوری بودم طبیعی هم باردار شدم البته وزنمو کم کردم داروهامو هم میخوردم. در مورد پیازدرمانی تجربه ندارم ولی تعریفشو شنیدم

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم با کیست ریز هیچ جوری خوب نمیشدم تقریبا سه ماهی یبار پریود میشدم مجردم هستم یه بنده خدایی عرق فراسیون سفید بهم معرفی کرد از اینستا سفارش دادم روزی دو قاشق غذا خوری خوردم الان سه ماهه دقیقا سر موعد پریود میشم قراره برم سونوگرافی بدم انشالله ک خوب خوب شده باشم عرق فراسیون واقعا جواب داد برام بعد عسل و سیاه دانه هم خوبه صبحها یه قاشق غذا خوری عسل با سیاه دانه بخور میگن سر ماه تنبلی و کیست رو برطرف میکنه 

عضو گروه آبی وزن فعلی ۶۹ وزن هدف ۵۹ 😎
پیاز درمانی چجوریه ؟؟؟

‍ 

پیاز درمانی !!!

👈درمان #پریود_نامنظم، #تنبلی_تخمدان و #کیست ، #یائسگی_زودرس ، #گر_گرفتگی : 

نحوه تهیه :

1ونیم الی 2 لیوان آب بدون کلر را بجوشانید و پوست بیرونی پیاز را جدا کنید سپس پیاز را به 4 یا 5 قسمت تقسیم کرده و به آب در حال جوش بریزید . 5 دقیقه در ظرف دربسته بجوشانید. سپس ولرم بنوشید. این جوشانده راصبح و عصر به صورت تازه بخورید.

👈این جوشانده را تا 15 روز روزی دو بار به صورت تازه میل کنید.در ادامه از ده روز مانده به پریود به مدت 5 روز همین روش را تکرار کنید.

👈در مدت انجام این درمان ترشحات سفید و زرد افزایش می‌یابد. این به خاطر تمیز شدن بدنتان است نگران نباشید.

اگر این عمل را برای #حاملگی انجام می‌دهید بعد از این عمل جداگانه عمل خوردن #انجیر لازم است. برای این کار 8_9 عدد انجیر را پس از شستن در نیم لیتر آب بدون کلر در حال جوش بریزید. بعد از 5_6 دقیقه جوشاندن یک عدد هویج سفت و تازه را قاچ و اضافه کرده و 3_4 دقیقه دیگر بجوشانید و بصورت ولرم بنوشید. 

#پیازدرمانی برای خیلی از افراد جواب داده و مطلب پیاز درمانی از طب سنتی ترکیه گرفته شده و کسانی که تنبلی تخمدان و کیست و عفونت دارند عالیه. ولی توجه داشته باشید که چون پیاز قاعده آور هست برای کسانی که باردارند نباید استفاده بشه چون موجب سقط جنین میشه ولی قبل از بارداری می تونند استفاده کنند .

پیاز درمانی رو بیشتر از 15 روز نباید استفاده کنید !

از روز اول پریود به مدت 15 روز بخورید بعد قطع کنید دوباره از 10 روز مانده به پریود 5 روز بخورید. 

پیاز درمانی برای کسانی که پریود نامنظم دارند از روز اول پریود و برای کسی که منظم است از آخرین روز پریود بمدت 15 روز فقط ماه اول ادامه بدهند. برای بارداری هم 3 ماه استفاده و 5 الی7 روز استراحت و دوباره ادامه داده شود

از عطاری ها میشه تهیه کرد؟

بله ولی خالص نیست مال عطاری ها به رنگ آبه  و اثری نداره اصلا اینی من خریدم عصارشه و رنگ تیره چهارتا قوطی بود قوطی چهارمیو هنوز نخوردم ولی مشکلم برطرف شد سه ماهه دیگه سر موعد پریود میشم  ۱۸۵ خریدمشون 

عرق فراسیون بگیم به عطاری و کیا بخوریم

اگ عین اینی براتون فرستادم گیرتون بیاد عالیع  اگ خواستین پیج اینستاشو براتون بفرستم روزی دو قاشق غذاخوری صب و شب و اگر مث این عکس گیرتون نیومد و از عطاری خریدین مث آبه رنگش روزی دو فنجون صبح و شب کلا اینی من خریدم قطعی جواب میده برام من ک خداییش جواب داد اولین باری بود از خرید اینترنتیم راضی بودم اینم نامزدم خرید زد برام وگرنه خودم اعتماد نمیکردم ولی راضیم 

اگ عین اینی براتون فرستادم گیرتون بیاد عالیع  اگ خواستین پیج اینستاشو براتون بفرستم روزی دو قاش ...

اینستا ندارم ولی واقعا اذیت میکنه تنبلی تخمدان منو مال من پریودم میندازه جلو 

ولی این عرق خیلی شنیدم