2777
2789

سلام بچه ها

کسی بوده همسرش واریکوسل داشته باشه عمل کرده باشه و بچه دارشن؟

همسرم واریکوسل خفیف داره

دکترش گفته باید عمل کنه 

حالا میخوایم ک عمل کنه

ولی خیلیا میگن عمل نکنه بهتره بره شهری دیگه دکتر شاید دارو بده بهترباشه

دونفرازاشناهامون عمل کردن ولی بازم دیگه بچه دارنشدن

حالا اصلا نمیدونم که بره عمل کنه یا یه شهردیگه هم دکتر بریم ببینیم چی میگن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

پسرخاله من داره دوتاشون دارن یکیشون هرچندوقت عمل میکنه انگار هردوتاشون 3تا دارن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
پسرخاله من داره دوتاشون دارن یکیشون هرچندوقت عمل میکنه انگار هردوتاشون 3تا دارن

من میترسم نکنه عمل کنه بدتر بشه و دیگه کلا بچه دار نشیم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم نکنه عمل کنه بدتر بشه و دیگه کلا بچه دار نشیم 

اگه دکتر تشخیص بده نیاز نداره طوری نیست فک کنم ازمایش اسپرمم دارن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اگه دکتر تشخیص بده نیاز نداره طوری نیست فک کنم ازمایش اسپرمم دارن

اره ازمایش داده سونو هم رفته

چندتا دکترم.رفتی؟به یه دکتر اکتفا نکن اگر.خودش نیومد ازمایشاشو ببر جای دیگه

چندتا دکترم.رفتی؟به یه دکتر اکتفا نکن اگر.خودش نیومد ازمایشاشو ببر جای دیگه

نه فقط یه دکتر رفتیم 

شهر ما کوچیکه همین یه دکتر خوب برای مرداهسته

اگه بخوام ببرم جایی دیگه یادکتر بهتر باید ببرم شهری دیگه

اگه تهران میتونید بیاید برید مرکز بهاران یکی از بهترین مرکز ناباروری های اینجاست اورولوژیست های خو ...

ممنون عزیزم 

اگه شرایطش پیش بیاد میریم حتمن

عزیزم شوهرتون چ عملی انجام دادن

میکرو بود یان

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم