2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون ول کنه بره

155 بازدید | 23 پست

هیچی تو زندگی کم نداشتیم 

هیچی حتی از نظر مهر و محبت 

ولی اندازه یک هفته منو ول کرد رفت 

طلا پول قولنامه خونه و حتی کارتون گوشیش هم برده بود 😔 🖤 

بعد هرکسی هم بهش میگه 

میگه عصبی بودم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم 

نمیتونم ببخشم همش حس میکنم 

باز تکرار می‌کنه 

همش حس میکنم ی چیزی هست من نمی‌دونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همین جوری الکی بی دلیل؟

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برای من انقدر این کارو کرد الان دیگه اصلا بهش اهمیت نمیدم نه زنگ نه پیام خودش ترک کردفهمیدم خودم مق ...

الان حتی خواهر شوهرم میگه 

اینقدر بهش بها دادی همه جوره کنار اومدی 

اینطور شده 

خب شما اذیت نشدی ؟؟؟ چرا طلاق نگرفتی 

میگه تو اولویتت خانوادت نه من

خب چه رفتار خاصی ازت دیده که اینجوری فکر می‌کنه در موردت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب چه رفتار خاصی ازت دیده که اینجوری فکر می‌کنه در موردت؟

به خدا هیچی 

همه جوره هواش داشتم به خدا حتی خواهر شوهرم میگه از بس کوتاه اومدی هواش داشتی اینطور شده 

به خدا هیچی همه جوره هواش داشتم به خدا حتی خواهر شوهرم میگه از بس کوتاه اومدی هواش داشتی اینطور شده

از خودش بپرس کجاها مثلا خانوادم اولویتم بودن

شاید از دیدگاه اون یه جاهایی شما بیشتر به خانواده اهمیت دادید حساس شده رو خانوادتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خودش بپرس کجاها مثلا خانوادم اولویتم بودنشاید از دیدگاه اون یه جاهایی شما بیشتر به خانواده اهمیت ...

پرسیدم چون گفتم من حتی این  کار کردم 

میگه من ی چیزی تو عصبانیت گفتم 

تو به همه ارزش میدی و هوای همه رو داری 

گفتم پس دردت چیه