2777
2789
اره بخداا من نرسیدم ب ارزوم ای خدااا بازم ازمون وکالت جلو راهنه  گفتم میرم فرهنیگان دیگه عم غص ...

عزیزم ب ایندش فکر کن ... اگه تلاشتو بکنی توی این رشته اینده ی خیلی خوبی داره ... قطعا خدا بهتر میدونسته تو توی چ رشته ای بهتر موفق خواهی بود در اینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلاحت بوده عزیزم .. انشالله توی ازمون استخدامی قبول گیشی🥺💜

:)❤

ازمون استخدامی نمیدم...هدفم هیچوقت این رشته نبوده فقط زدم ولی فکر نمیکردم بیارم

علوم اجتماعی میخواستم که سال قبل با چهار هزار قبول شدن اونوقت من امسال با دوهزار نشدم:)💔

آرزوها بی اندازه بی رحمند🌙
خب عزیزم از شهرش بگو چطوریه من راهم دوره خونتون همونجاس

دانشگاه که خوابگاه داره دانشگاه ملیش قشنگه و بزرگه

آب و هوا تابستون فقط زیاد گرمه مردمای خون گرم داره🥰

از لحاظ امنیتی هم اصلا نگران نباش هیچ مشکلی نیست .

اره زابل زندگی میکنم

:)❤ ازمون استخدامی نمیدم...هدفم هیچوقت این رشته نبوده فقط زدم ولی فکر نمیکردم بیارم علوم اجتماعی م ...

عزیزم کاش وقتی علاقه نداشتی نمیزدی 🥺

علوم اجتماعی کسی با ۴۰۰۰ نمیاره من خودم میخونم همه هم دانشجویی هام زیر ۳۰۰۰ و حتی دو رقمی و س رقمی

شوخی میکنی الان ؟😐

نه عزیزم جدی میگم

کازرون شهرستانه خارج از شیرازه و خب خیلی دوره ازینجایی که هستم

ولی خب قطعا رشته بهتر از دامپزشکیه....

نمیدونم واقعا گیجم اصلا انتظارشو نداشتم پزشکی بیارم

دانشگاه که خوابگاه داره دانشگاه ملیش قشنگه و بزرگه آب و هوا تابستون فقط زیاد گرمه مردمای خون گرم دا ...

نه حالا خودمم جنوب کرمانم هوا اینجام خیلی گرمه اب هواش برام مهم نیس راهش خیلی دوره برام 

عزیزم کاش وقتی علاقه نداشتی نمیزدی 🥺 علوم اجتماعی کسی با ۴۰۰۰ نمیاره من خودم میخونم همه هم دانشجوی ...

یک درصدم فکر نمیکردم بیارم سال دوم کنکورم بود نمیخواستم بمونم

علوم اجتماعی شاخه مردم شناسی منظورمه

آرزوها بی اندازه بی رحمند🌙