2789
عنوان

چیکار کنم من

50 بازدید | 8 پست

بنظرتون من چیکار کنم خیلی حالم بده مادرمو از دست دادم دوساله یکبار. ازدواج کردم و جدا شدم الان تو خونه با بابام زندگی میکنم اصلا اعصاب درس خوندن ندارم ۵ ماه دیگه میشه ۲۵ سالم ..انگیزه به هیچی ندارم با یکی آشنا شدم. یه پسره خونه و ماشین داره مقداری هم پول توی بورس داره اما شغل ثابت نداره داره امتحان میده یجا بره سر کار اومدن خواستگاریم اما هم نظر خودم هم بابام بخاطر پول رد کردیم چون بابام حاضر نبود تو عقد خرجمو بده پولدارم هس بابام و من تک تو خونم خرج هیچی نداره …خستم از زندگی …حالم بده …احساس تنهایی شدید دارم با بابام خوب نیستم ..خواهرم ندارم …یه پولی تو بانک از فروش مبلمان جهیزیم گذاشتم سود بگیرم یه ماشینم با پول طلاهام که فروختم خریدم بابام پول آن چنانی نمیده بهم دلم میخواد ازدواج کنم با اسن پسره عمرم رفت و همش تنهایی و غصه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجاش از من جلویی  ولی وقتتو با سرمایه گزاری رو خودت صرف کن مثلن یک مهارت مثل مترجمی یا ...

چی اخه جلو هس نه شغلی دارم نه مادری نه پشتوانه ای نع دوستی نه خواهری نه کسی …همیشه هم بی پولم ..

چون شغل ثابتی نداشت خیلی ها گفتن نه اصلا اینجوری نمیشه 😞

مهم سرمایس حالا اینایی هم ک شغل ثابت دارن مگه چقدر در میارن

بعدشم شغل جور میشه اما سرمایه به آسونی بدست نمیاد

مثلا الان با یکی ازدواج کنی شغل ثابت داشته باشه اما خونه از خودش نداشته باشه ماشین از خودش نداشته باشه باید همه عمرتو واستی اون کار کنه تا بتونه یه خونه بخره