2777
2789
عنوان

بدجوری افسردگی فصلی گرفتم 😭

2128 بازدید | 29 پست

کمکم کنید خیلیییئی حالم بده 

از پاییز متنفرم 

از سرما بدم میاد 

دلم میخواد بمیرم فقط دلم میخواد گریه کنم برای همه چیز

حتی یه جلد دستمال کاغذی له میشه میخوام گریه کنم براش😣خیلی حالم بده واقعا

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمستون که خوبه

میشی کنار شومینه کلی حال میکنی

لبو میخوریم

بازم برات بگم دلت بره😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

🍁افسردگی پاییزی رو جدی بگیرید🍁

🍂 اندوه بی دلیل، کم خوابی، بد خوابیدن، تغییر الگوی تغذیه و اشتها، از دست رفتن علاقه نسبت به چیزهایی که قبلا لذت بخش بودن، افکار پوچ، احساس گناه و سرزنش خود، مقصر دونستن خود در همه موارد زندگی، بی تفاوتی به مسائل زندگی، بدبینی و... از جمله علائم افسردگی پاییزی‌اند. 

🍂 چه کنیم؟

🍁نور رو زیاد کنید

🍁غذاهای ترش کمتر مصرف کنید

🍁گردش و تفریح یادتون نره

🍁پیاده‌روی روزی ۲۰ دقیقه بهترین درمانه

🍁از رنگ‌های گرم استفاده کنید

🍁از ویتامین‌ها غافل نشین

🍁تغییرات رو از اهداف کوچیک مثل خواندن یک کتاب کم حجم یا قدم زدن روزانه ۱۰ دقیقه شروع کنید.

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

سلام منم مثه تو ام اع دیشب شروع شده دوس دارم برا همه چیز و همه کس گریه کنم

تیکر رسیدن ب هدفمه😅😎                                            عِشـ∞ـق تَعریفِ ساده‌ای دارَد … چَشم‌هایَت❤M💍