2777
2789
عنوان

زندگی

85 بازدید | 11 پست

سلااااام خانومااااا میخوام ازتون کمک بگیرم من چند وقتی هست از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم با منه من میخوام از ایران ببرمش ولی اجازه همسرم لازمه آیا راهی هست ک من بتونم بدون اجازه ببرمش؟ 

نه چون قیم قانونی وقهری پسرتون فعلا پدرشه . 

مگ اینکه غیرقانونی خارج بشید که اصلا راه خوبی نیست

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضانتش مگ با تو نیست؟اجازه خروج از کشورم بگیر از دادگاه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
راهی نداره که از دادگاه بتونم اجازه بگیرم؟ 

مگه اینکه دادخواست عزل قیمیت ولی قهری بدی که اونهم به شرطیه که ولی طفل بر خلاف مصالحش اقدام کرده باشه یا مریض باشه یا سنش بالا باشه .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

خوشبحالت میتونی بری حدقل و شرایطتت اوکی هست

منم با بچه س سالم جدا شدم ۷ ماهه و شرایط مالی فاجعه ای دارم 

جوری ک اگ بچم ب گوشی انقد وابسته نبود هزار بار میفروختمش

موفق باشی همیشه انشاءالله

بهم بگید براتون حمد بخونم
خوشبحالت میتونی بری حدقل و شرایطتت اوکی هست منم با بچه س سالم جدا شدم ۷ ماهه و شرایط مالی فاجعه ای ...

خیلی ناراحت شدم ان شاء الله که مشکلت حل بشه عزیزم امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت ک همه ی این ناراحتیاتو فراموش کنی❤️❤️