2777
2789
عنوان

دردِ 《 نه 》شنیدن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 18 پست
کاملا درسته،متاسفانه والدین کمی به این نکته واقفند و جالبه که اون اکثریت ناآگاه اون اقلیت آگاه رو قض ...

خیلی نکته‌های درستی فرمودی عزیز🙌🌸 متاسفانه بعضیا اجابتِ بی قید و شرطِ خواسته ها رو محبت میدونن! که خیلی مخربه روی روان بچه..

چقد بچه داری سخته بعد هی فرت و فرت میزان

دوست من کسی که بلد نیست بچه تربیت کنه یکیم داشته باشه نمیتونه تربیت کنه،اونی که بلده برای همه ی بچه هاش بلده، اصل تربیت بچه هم اینه که بچه محبت بی قید و شرط دریافت کنه (محبت غیر از اجابت بی چون و چرای خواسته های بچه هست)و حواسمون باشه که ما اصلی ترین الگوش هستیم،اگر خودمون درست رفتار کنیم و یک سری نکات رو هم آموزش ببینیم و رعایت کنیم و در عین حال بی قید و شرط به بچه محبت کنیم بچه از رفتار درست ما الگو برداری میکنه و خیلی از مشکلات پیش نمیاد،مشکل اینجاست که بعضی والدین هنوز خودشون نمیدونن درست و غلط چیه میخوان به بچه آموزش بدن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من کسی که بلد نیست بچه تربیت کنه یکیم داشته باشه نمیتونه تربیت کنه،اونی که بلده برای همه ی بچه ...

خب وقتی توانایی ندارن یا شرایطشو ندارن نباید بچه بیاارن.خبر این مادرو شنیدین ک خودشو اتیش زد با سه تا بچه ب خاطر مشکلات مالی.متاسفانه تو ایران ی جوریه ک انگار باید بچه بیاری وگرنه ولت نمیکنن انقد نیش و کنایع و ازارت میدن برای همینه ی سری بچه بدبخت تحویل جامعه میدیم

خب وقتی توانایی ندارن یا شرایطشو ندارن نباید بچه بیاارن.خبر این مادرو شنیدین ک خودشو اتیش زد با سه ت ...

البته بحث این تاپیک مسائل مالی نیست، اشتباهات تربیتی والدین هست، قبول دارم که تحمل فقر برای بچه سخته ولی چیزایی که تو نی نی سایت میبینیم دیگران رو بابتش سرزنش میکنن معمولا فقر مطلق نیست،اینجا اکثرا معتقدن بچه باید هر چیزی خواست براش فراهم باشه تازه باید سرمایه ی کار و زندگی آیندشم والدینش بهش بدن! اگر این دوستان یه سری به کلینیک های مشاوره میزدن میدیدن که این رویکرد تربیتیشون چه آسیب هایی میتونه به بچه و اطرافیانش بزنه در آینده و اینجوری اصرار نمیکردن که بقیه هم باید مثل اونا این مسیر اشتباهو برن،قطعا منظور  ما این نیست که بچه باید گرسنگی بکشه،ولی اگر مثلا دختر خالش ماشین شارژی بزرگ داشت و بچه ی ما نداشت من والد باید اونقدر اعتماد به نفس و عزت نفس به بچم داده باشم که بابت این موضوع بعدا نخواد عقده ای و افسرده بشه،خیلی از کسایی که میان اینجا میگن ما پر از عقده و حسرتیم چون در بچگی فلان چیز رو نداشتیم اگر یک روانشناس مشکلشون رو ریشه یابی کنه متوجه میشه که مشکل چیزی غیر از اسباب بازی که دختر همسایه داشته و این عزیزان نداشتن هست(به غیر از اون عزیزانی که واقعا در فقر مطلق بودن و به هیچ کدوم نیازهای اصلی و ضروری مرتبط با مسائل مالیشون درست رسیدگی نشده و فقر و فشار اقتصادی روی سلامت روان و روابط اعضای خانواده هم سایه انداخته که نتونستن نیازهای دیگه ی بچه رو هم حتی تامین کنن البته)بازم میگم منظورم این نیست که نیازهای اولیه و معقول بچه تامین نشه ولی تو این سایت معمولا چیزهایی نیاز ضروری شمرده میشه که دختر عمو و پسر خاله و نوه ی همسایه دارن نه واقعا چیزهای ضروری،نه با توجه به سبک زندگی هر خانواده یا طبقه ی اجتماعی و اقتصادیشون،از نظر خیلی از این عزیزان فقط هر چیزی که بقیه دارن و بچه میخواد یا حتی نمیخواد باید فراهم بشه،اون موقع والدین مسئولیت پذیر و خوبی هستن! در حالی که دارن با دستای خودشون بچه و آیندشو نابود میکنن!