2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

3470 بازدید | 162 پست

سلام دوستان

کسی تجربه لیزیک چشم رو داره؟ عوارض و میزان درد و سوزشتون بعد از عمل چطوری بود؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شماره ی چشمت بالاس؟ چرا لازک نمیکنی؟

فرقشون در چیه؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره ی چشمت بالاس؟ چرا لازک نمیکنی؟

شماره چشمم یکی سه و نیم و یکی چهاره

رفتم معابنه دکتر گفت لیزیک PRK برات مناسبه

فردا وقت عمل دارم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شماره چشمم یکی سه و نیم و یکی چهاره رفتم معابنه دکتر گفت لیزیک PRK برات مناسبه فردا وقت عمل دارم

عزیزم اون لیزیک نیست

PRK همون لازکه

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

داداشم انجام داد راضی هستش ولی خیلی درد سوزش داشت سه روز نمیتونست چشمش باز کنه کلان پشیمون شده بود از درد

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
من ۱۹ سالمه شماره هر چشمم ۳ هست بنظرتون عمل میکنن یا حتما باید ۲۵ سالم بشه؟

فکر کنم بالای ۲۰ سال عمل کنن، اگر اشتباه نکنم

مهم اینه که طی دو سال قبل عمل شماره چشمت ثابت مونده باشه یا ضعیف شدنش خییلی کم بوده باشه

به نظرم یه سال دیگه برو برای ویزیت 

اگر تهران هستی بیمارستان نگاه یا نور برو