2777
2789
عنوان

لطفا همه بیان همممممه😍😍😍

203 بازدید | 14 پست

سلام دوستای قشنگن یه سوال دارم نمیدونستم کحا برم و از کی بپرسم یهو یاد شما افتادم 

لطفا اگه حتی ذره ایی اطلاعات دارید دریغ نکنید مطمئنم به درد من میخوره 

دوستان شرط خوندن رشته ی پزشکی چیه ؟اگه کنکور قبول نشم چه راه دیگه ایی هست لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید اصلا رشته ی پزشکی بدون کنکور هم هست ؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری تو دانشگاه ترکیه بخونی انتقالی بگیری ایران

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
از کجا باید اقدام کرد مطمئنی ترکیه میشه رفت ؟

بری موسسه های مربوطه راهنماییت میکنن

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نه بدون کنکور نیست.ولی یه ازمون داره که از لیسانس به پزشکی اسمشه .شرایط سنی و معدل و..هم داره

آزمونش خیلی سختهههه

مدرک زبان میخواد و دروس علوم پایه پزشکی رو امتحان میگیرن که خیلی منابعش زیاده

اخرشم ۱۰ نفرو میگیرن کلا

نه عزیزم مگه الکیه هزاران نفر معدل بالا دارن من خودم دانشجوی سال چهار پزشکیم عزبزم فقط کنکور …

موفق باشی قشنگم.برای کسی میخوام که عاشق پزشکیه درسش هم فوقلاده بود اما امسال قبول نشد حالش گرفته شده 

خدایا شکرت 
موفق باشی قشنگم.برای کسی میخوام که عاشق پزشکیه درسش هم فوقلاده بود اما امسال قبول نشد حالش گرفته شده ...

اگه میتونه بره خارج از کشور بخونه 

البته هزینه ش واقعا بالاست..

تو ایران فقط کنکور شرط ورود ب پزشکیه

اگه میتونه بره خارج از کشور بخونه  البته هزینه ش واقعا بالاست.. تو ایران فقط کنکور شرط ورود ب ...

اره هزینش خیلی بالاست 😔چون خودم حسرت به دل موندم دلم میخواد کمکش کنم اون بره واقعا یکباره دیگه حالم بد شد مثل همون روزایی که جواب کنکور خودم اومد و ناامید شدم کاش بتونم کمکش کنم .ازت ممنونم گلم 

خدایا شکرت