2777
2789
عنوان

سنگ قبر برای همسرم

1786 بازدید | 42 پست

۲۰ روز از فوتش گذشته ما عاشق هم بودیم ۲۲ سال از زندگیمون میگذشت وکرونای لعنتی اون رو ازم گرفت من یه دختر ۱۹ ساله هم دارم 

نمیدونم سنگ زود یا بذارم برای سال

تروخدا عین گلبهار نباشه فقز

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت آرامش بده،متاسف شدم😔💔

دنیای آرمی ها با دنیای بقیه خیلی فرق داره:)💜🫂ما آرمیا میتونیم دلتنگ دستایی بشیم ک هیچوقت لمسشون نکردیم :)🥺🐣رنگین کمون هفت رنگ داره🌈 ب خاطر اینکه بی تی اس هفت عضو داره😻💜تموم دنیای من اینه:یه کنسرت🎤🎵یه آرمی بمب🙂و هفت پسر با صدای بهشتی💜:)بهشون که احترام میزارم فکر میکنن لایق احترامن! نه عزیزم، مارو بنگتن دُرُست تربیت کرده!😏👊🏻همیشه اینو یادم میمونه ک خودمو دوس داشته باشم، اینو اون هفتا پسر فوق العاده یادم دادن💜🌈من یه سیارم🌎 که ۷ تا خورشید داره💜🫂(💜💫bts your like the world to me)

چهلمش سنگ بزار خدا رحمتش  کنه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

خدارحمتش کنه رسمتون چیه؟تاسال که فکرکنم خیلیه بیشترجاها تاچهل میبندن ماتا ۷میبندیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا رحمت کنه بذار 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

برای شادی روحشون صلوات میفرستم.

اللهم صل علی محمد وال محمد