2777
2789
عنوان

بارداری پوچ و لکه بینی

168 بازدید | 9 پست

من به حساب خودم الان ۶ هفته ام هست رفتم دکتر با دستگاه سونو خودش گفت ساک حاملگی رویت شد البته هنوز جنین نیست . گفت یه ماه دیگه بیا و شبی یکی شیاف بزار و من امروز به لکه بینی افتادم . به نظرتون بارداری من امکان داره پوچ باشه .من سال پیش سابقه یه بارداری پوچ داشتم😢😢

کسی بوده با این شرایط بچه اش سالم باشه . در ضمن تحرک اسپرم همسرم ۲۰ درصده

برام دعا کنید .اونقدر گریه کردم 

درکت میکنم خیلی سخته ان شالله که پوچ نباشه اینبار بری بچت سالم باشه عزیزم.بخدا توکل کن هرچی اون بخواد همونه

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کنید دلم خیلی شکسته

عزیزدلم منم بارداری قبلم قبل بچم تشکیل نشدخیلی عذاب کشیدموغصه خوردم.بعداون دوسال منتظربودم ودعا کردم وگریه کردم تادوباره باردار شدم الانم هنوز برای تشکیل قلب نرفتم ازترس.تحمل یه شکست دوباره رو ندارم.ان شالله هم بچه توسالم باشه هم من.تنها امیدم فقط بخداس.

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
عزیزدلم منم بارداری قبلم قبل بچم تشکیل نشدخیلی عذاب کشیدموغصه خوردم.بعداون دوسال منتظربودم ودعا کردم ...

ان شاءالله . دعا میکنم خداوند به هردوی ما نظر ویژه بیندازه .اصلا نگران نباش

اره یه بار پوچ یه بار هم ایست قلبی 

همه چی درست میشه .یه همکار دارم میگه وقتی از خدا یه چیزی می خوای یا همونجا میگه باشه یا میگه چشم ولی یه کم فرصت بده یا میگه صبر کن برات یه چیز بهتر دارم . امیدورام به همین زودی ها دوتامون از ته دل بخندیم .