2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم آینده بهتری داره؟

382 بازدید | 8 پست

بین دبیری و داروسازی کدوم رو انتخاب میکنید؟ 

صرف نظر از علاقه شخصی، به نظر شما کدوم یکی آینده بهتری داره، لطفاً اگر اطلاعاتی در مورد هر کدوم دارید بفرمایید. سپاسگزارم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

عزیزم ماشالا داروسازی خیلی زیاد شده از هر جا رد میشی مثل سوپر مارکت دارو خونه چن تا کنار همن 

ولی دبیری میتونی استاد دانشگاه هم بشی جدا از اینا واسه ی خانوما راحت تره

عزیزم ماشالا داروسازی خیلی زیاد شده از هر جا رد میشی مثل سوپر مارکت دارو خونه چن تا کنار همن  ...

سپاس

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داروسازی جای پیشرفت داره از نظر من

منزلت اجتماعی و علم بالاتری هم داره 

مستقل برای خودت کار میکنی وقتی داروخانه ردی البته سخته داروخونه زدنش ولی در اونصورت خیلی درامد خوبی داره و درآمدش سقف نداره

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
داروسازی جای پیشرفت داره از نظر من منزلت اجتماعی و علم بالاتری هم داره  مستقل برای خودت کار م ...

خیلی ممنون ازتون 

قابل مقایسه نیستن اینا دوتا شغل از نظر لول علمی و درامد داروسازی بسسسسیار بالاتره سوالی دربارش داشت ...

متشکرم 

بله درسته داروسازی از نظر درآمد خیلی بهتر از دبیری هست اما خب خیلی سخته قبول شدن و تحصیل کردن در این رشته.