2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

171 بازدید | 18 پست

شوهرای شما بعد کارشون که برمیگردن خونه میمونن یا میرن بیرون من شوهرم زیاد میره بیرون ۱۲و۱شب برمیگرده خیلی وقتا تنهام بیشتر برای خوابیدن و غذا خوردنش یادش میوفته خونه داره میاد سر این مسئله خیلیم بحثمون شده میگه میخوای منو با قفلو زنجیر ببندی من گیر الکی میدم واقعا بنظرتون؟

خدایا کمکم کن😔خودت پناهم باش مشکلم حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن انقدر خسته میشه ولو میشه تو خونه باگوشی ور میرع

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

متاسفانه  همسر منم اینجوریه همش بحث داریم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم