khanoomgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 71 عنوان فال . کسی هست فال بگیره؟؟ 195 بازدید | 33 پست کسی هست فال بگیره؟؟ 1400/07/03 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
73faezeh77 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 17542 نیتت و میتونی بگی برامنم میگیری بیزحمت برای نی نی کوچولو میخام
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 نیتت و میتونی بگی برای من بگیر نیت کردم ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
70avina70 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3721 بله من مینا نیت کردم..نفقه رو کی بهم میده؟ اگر از كسی متنفری، از قسمتی از خودت در او متنفری؛ چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
khanoomgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 71 بله نیتم اینه که ته رابطم بهم میرسیم یا جداییه
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 نیتتو باید بدونم گلم برای عروسیم میخوام گلم ببینم چطور میشه کی میتونیم بگیریم این بار ک باز عقب نیافته ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
shapal عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4116 عزیزم باید بدونم گلممم لطفا ب منم بگو ب عشقم میرسم و باهم خوشبخت میشیم یا ن؟ اگ اره حدودا چقد زمان میبره؟ اسمامون زینب و بابک ممنونت میشم گلم واسه حاجتت حمد میخونم کاربری دست خودم و ابجیمه
۱۲۳۵۶۷ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4666 نیتم اینه که ته رابطم بهم میرسیم یا جداییه نه خیر اومد فالت نوشته تمایلات جنسی