2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتن بیایین

194 بازدید | 23 پست

بچه ها من تو خواب سرفه ندارم اصلا خداروشکر 

از خواب که بلند میشم یکم صحبت میکنم وسطش مدام سرفه میکنم 

به نظرتون ریم درگیره؟ خیلی میترسم 😔

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو نترسون،بگو یه نفر برات بادکش ریه انجام بده،همسر من ریش درگیر بود بین تمام چیزایی که بهم گفتن انجام بدم همین بادکش واقعا حالشو بهتر میکرد،هر روز براش انجام میدادم،هنوزم انجام میدم چون تازه دو هفتش تموم شده،هم سرفه هاش کم میشد هم تبش پایین میومد،تو نت سرچ کنید بادکش ریه،آموزشش هست،سه شب پشت سر هم داروی امام کاظم مصرف کن طبق دستورش،نکتشم اینه که دو ساعت بعدش نباید چیزی بخوری و سعی کن قبل از خواب نصف قاشق چای خوریشو بریزی ته حلقت و فوری قورتش ندی،یعنی همونجا بمونه،اخلاط ریه رو میکشه بیرون،خودم از همسرم پرستاری میکردم یه سری علائم پیدا کردم از جمله همین سرفه همین دارو رو به همین شکل مصرف کردم صبح که بلند میشدم خلطای ریم جمع شده بود تو گلوم میریختمش بیرون،استرس رو از خودت دور کن،برو دکتر اگر مبتلا شده باشی از همین اول دارو مصرف میکنی با همون مرتب بادکش انجام دادن و یه سری دمنوش و داروی امام کاظم انشاءالله زود خوب میشی،بادکشو از الانم که سرفه داری شروع کنی حتی اگه کرونا هم نداشته باشی خوبه،سیستم ایمنیتو تقویت میکنه،پیج دکتر علیرضا یارقلی رو اگر دنبال کنید در موردش توضیح داده

کرونا داری؟؟ علائم دیگه چی داری! تب داری؟ اگر کرونا داری هفته دوم ابتلا حتما برو سی تی

تب ندارم هفته اولم 

سرفه دارم 

بدن درد اولاش داشتم الان خیلی کم تره. ولی پام هنوز درد داره

اکسیژن خونم خوبه خداروشکر 

فقط این سرفه هست 

نه عزیزم نگران نباش  سریع یه دکتر متخصص عفونی برو

خیلی خیلی نگرانم 

مسیح دانشوری دیروز رفتم گفتن باید سی تی اسکن بگیری ولی تو هفته ی اولم نشون میده؟