یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو نترسون،بگو یه نفر برات بادکش ریه انجام بده،همسر من ریش درگیر بود بین تمام چیزایی که بهم گفتن انجام بدم همین بادکش واقعا حالشو بهتر میکرد،هر روز براش انجام میدادم،هنوزم انجام میدم چون تازه دو هفتش تموم شده،هم سرفه هاش کم میشد هم تبش پایین میومد،تو نت سرچ کنید بادکش ریه،آموزشش هست،سه شب پشت سر هم داروی امام کاظم مصرف کن طبق دستورش،نکتشم اینه که دو ساعت بعدش نباید چیزی بخوری و سعی کن قبل از خواب نصف قاشق چای خوریشو بریزی ته حلقت و فوری قورتش ندی،یعنی همونجا بمونه،اخلاط ریه رو میکشه بیرون،خودم از همسرم پرستاری میکردم یه سری علائم پیدا کردم از جمله همین سرفه همین دارو رو به همین شکل مصرف کردم صبح که بلند میشدم خلطای ریم جمع شده بود تو گلوم میریختمش بیرون،استرس رو از خودت دور کن،برو دکتر اگر مبتلا شده باشی از همین اول دارو مصرف میکنی با همون مرتب بادکش انجام دادن و یه سری دمنوش و داروی امام کاظم انشاءالله زود خوب میشی،بادکشو از الانم که سرفه داری شروع کنی حتی اگه کرونا هم نداشته باشی خوبه،سیستم ایمنیتو تقویت میکنه،پیج دکتر علیرضا یارقلی رو اگر دنبال کنید در موردش توضیح داده