2777
2789
عنوان

قرص واسه کنترل خشم و عصبانیت

1121 بازدید | 8 پست

سلام من یه دختر دو ساله دارم که از ماه اول هر ثانیه در حال گریه هست و هروز بدتر میشه بخدا هرکاری ک فکرشو بکنین میکنم ولی خوب نمیشه و من داغون تر میشم دوس دارم شیطنت کنه بزنه بشکنه بریزه ولی گریه نکنه اعصابم بدجور ضعیف شده و همش این اواخر کنترل خودمو از دست میدم دکتر هم نمیتونم برم چون هیچکس نمیتونه نگهش داره و با خودمم ببرم فقط گریه و نمیتونه دکتر ویزیتم کنه چه قرصی بخورم که اعصابم آروم تر شه ولی خوابالو هم نکنه ممنون میشم راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گریه میکنه واکنش نشون میدی؟  با گریه حرفشو پیش برده؟

همش گریه هست منو باباش هرکاری که بگی واسش می‌کنیم بازی آهنگ اسباب بازی نوازش بغل و...والا خودمم موندم و کم آوردم هر مدل واسه کنترل رفتاراشم میکنم ولی هیچی جواب نمیده 

همش گریه هست منو باباش هرکاری که بگی واسش می‌کنیم بازی آهنگ اسباب بازی نوازش بغل و...والا خودمم موند ...

تغذیه اش خوبه کم خونی نداره ؟

میدونی که خیلی رو خلق و خو اثر میذاره

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

منم یه پسر شیطون دارم که همش درحال خرابکاری و بهونه گیریه

۱۸ ماهشه ولی هنوز یه خواب درست از دستش ندارم

دیگه خیلیییی عصبی شده بودم از شرایطم

رفتم دکتر بهم قرص اس سیتالوپرام داد زیاد تاثیر نداشت برام

اینسری رفتم تغییر داد آسنترا داد

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
سلام. شما آسنترا مصزف کردین؟ راضی بودین؟

نه گلم یک ماه خوردم اصلا تاثیری نداشت این قرصا بدتر میکنه آدمو 

اگر میتونی نخور اصلا

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻